Kuham i jedem ono što volim

Usprkos gastrokritičarima i zlobnim komentarima Jadranka Kosor nastavlja kuhati na Twitteru, a neke je čak zanimalo: 'Imate li dostavu?'

20.12.2020 u 14:15

Bionic
Reading

Za neke je kuhinja Jadranke Kosor pravi nutricionistički horor, no s druge strane nekadašnja predsjednica Vlade RH savršeno koristi i kombinira namirnice iz hladnjaka te baš na pravi način oživljava duh domaće hrane

Život u doba korone ne pada lako nikome od nas te svatko pronalazi načine kako se što bolje i bezbolnije nositi s pandemijom. Nekadašnja predsjednica Vlade Republike Hrvatske izuzetno je aktivna na Twitteru. Sudjeluje u raspravama, dijeli mišljenja te sudjeluje u ovakvom obliku međusobne interakcije. Jedan od načina nošenja s pandemijom za Jadranku Kosor je kuhinja, a svoje kulinarsko umijeće gotovo na dnevnoj bazi dijeli sa svojom sljedbom na Twitteru.

Štoviše, Kosoričino kulinarsko umijeće natjeralo je čak i nutricioniste da prokomentiraju njen odabir namirnica i metode kuhanja, a u nizu komentara stiglo je i podosta kritika. Neki od njih pozdravljaju kulinarske poteze nekadašnje premijerke, no imaju i cijeli niz savjeta kako kuhinju unaprijediti, učiniti zdravijom.

'Uopće se ne bavim time jesu li moji obroci nutritivno izbalansirani. Nemojte se ljutiti, ali meni je to baš bedasto', prokomentirala je savjete nutricionista Jadranka Kosor za Jutarnji.hr. Očekivano, dobar dio komentatora na Twitteru Jadranke Kosor podržava i hvali kuhinju bivše premijerke, no javlja se i određeni dio njih koji je kritiziraju.

Bilo kako bilo Jadranka Kosor je postojana pa je tako i danas podijelila recept nedjeljnog ručka. 'File Stroganoff, njoki, riža', stoji u objavi uz fotografiju objeda Kosor.

U nastavku donosimo još ponešto prijedloga ručkova Jadranke Kosor.

  • +7
Jadranka Kosor Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi