DUGO JE NISMO VIDJELI

Uskoro će proslaviti 60. rođendan: Slavna Meg Ryan uživala u zanimljivom štivu na plaži

  • Autor: I. B.
  • Zadnja izmjena 02.10.2021 11:54
  • Objavljeno 02.10.2021 u 11:54
tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kraljica romantičnih komedija posljednjih mjeseci rijetko se viđa u javnosti, no dežurnim paparazzima nije uspjela proći ispod radara tijekom relaksiranja na plaži kalifornijskog grada Montecito

Slavna Meg Ryan 19. studenog proslavit će jubilarni 60. rođendan, a posljednjih godina odlučila se povući iz javnosti i nakratko odmaknuti od glume. Dramski film 'Ithaca' iz 2015. godine posljednji je projekt u kojemu je glumila i debitirala kao redateljica.

Kako je 2019. priznala u razgovoru za The New York Times, odlučila je napraviti pauzu kako bi uživala u drugim stvarima koje život nudi, a da joj navedeno itekako polazi za rukom, potvrđuju i najnovije paparazzo fotografije glumice.

  • +5
  • +2

Meg Ryan

Izvor: Profimedia / Autor: Clint Brewer Photography/A.I.M / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Ryan je ugledana tijekom relaksiranja na plaži kalifornijskoga grada Montecito, a sa sobom je ponijela i zanimljivo štivo - bestseler 'Miss Subways' čiji je autor zvijezda serije 'Dosjei X' i 'Kalifornikacija', glumac David Duchovny.

Osim odluke o privremenom povlačenju iz svijeta glumce, zvijezda kultnih romantičnih komadija godine 2019. naprasno je prekinula zaruke s glazbenikom Johnom Mellencampom.