ZAPAMTITE OVO IME

Geni su geni: Ovo je Jack Quaid, glumac u usponu i sin nekada najpoznatijeg holivudskog para

30.04.2019 u 20:02

Bionic
Reading

On je sin Meg Ryan i Dennisa Quaida, stoga nikoga nije začudilo da je krenuo stopama svojih roditelja i ostvario se u glumačkom pozivu. Ipak, iako možda to neki ne bi napravili, 27-godišnji Jack Quaid odlučio se za polagani uspon do vrha, bez pretjeranog angažmana svojih daleko poznatijih roditelja

Crvenim tepihom u New Yorku, povodom premijere nove Prime Video serije, 'The Boys', na ovogodišnjem Tribeca Film Festivalu, prošetao je i Jack Quaid u društvu svoje djevojke, glumice Lizzy McGroder.

  • +14
Jack Quaid Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Čini se da je baš sve u životu ovog 27-godišnjaka povezano s glumom. Osim što je i sam glumac, te se već ostvario u nekoliko filmova poput 'Igre gladi' ili 'Ithaca', glumom se bavi i njegova djevojka, ali i njegovi, daleko poznatiji, roditelji.

Naime, Jack Quaid sin je 57-godišnje zvijezde 'Romansa u Seattleu', Meg Ryan i osam godina starijeg Dennisa Quaida, koji je odlučio krenuti njihovim stopama, a u svemu ima veliku potporu upravo roditelja.

Ipak, sve to nije ga niti najmanje promijenilo, dapače, i sam priznaje da se još uvijek nije 'sasvim opustio' u Hollywoodu. Tako je, primjerice, nakon snimanja dvaju nastavaka 'Igre gladi', imao problem da kada je negdje sretne priđe glavnoj glumici Jennifer Lawrence, s kojom je glumio u filmovima.

'Bilo je nekoliko situacija kada bi je sreo i pitao se da li da joj priđem i pozdravim je. Nisam joj jednostavno želio smetati', rekao je Jack Quaid.