OVO NIJE OČEKIVAO

Urnebesna reakcija slavnog chefa kad je doznao s kim je kćer na spoju sve je nasmijala do suza

03.04.2020 u 14:56

Bionic
Reading

Najstarija od petero djece britanskog chefa Gordona Ramsayja, 18-godišnja Matilda Ramsay prije nešto više od godinu dana neugodno je iznenadila oca odabirom ljubavnog partnera. Reakcija slavnog chefa sada je ugledala svijetlo dana i sve nasmijala do suza

Da će mu kćer biti u vezi sa sinom talijanskog ‘suparnika’, Gine D'Acampa, Gordon Ramsay nije zamišljao ni u najgorim noćnim morama.

Kada je njegova 18-godišnja kćer prije godinu dana prohodala s jednako starim Lucianom D’Acampom neko vrijeme smišljala je kako tu vijest priopćiti ocu.

Onda je došla na fantastičnu ideju. Putem video poziva Ramsaya je zaljubljena Matilda, dovela pred gotov čin.

Cijeli poziv odvio se kada je slavni britanski kuhar i vlasnik lanca restorana bio na poslovnom putovanju s dvojicom kolega u Italiji. Bilo je to uobičajeno putovanje za još jednu gastro avanturu koja se prikazuje na tv kanalu 24 Kitchen.

Jedan poziv promijenio je Gordonovo raspoloženje u trenu. Na telefon se prvo javio mladi Luciano, a potom kameru okrenuo u smjeru simpatične Matilde.

‘Matilda što to radiš??’, uzrujano je i vidno neugodno iznenađen upitao njezin slavni otac, dok su njegovi kolege umirali od smijeha. ‘Tata, na spoju sam’, odgovorila mu je kćer i tako još više šokirala Ramsayja.

Cijeli video možete pogledati u nastavku.

Matilda Ramsay ljubavnu romansu s Lucianom je prekinula, te je sada u novoj sretnoj vezi s Sethom Mackom. Novi razvoj situacije jako se sviđa poznatom kuharu, koji je vezu njegove kćeri s mladim talijanskim nasljednikom nazivao pravom katastrofom.