'KAJ SE KUHA?'

Marko Lasić Nered u karanteni je pripremio slasni biftek Wellington kojeg se ne bi posramio ni slavni Gordon Ramsay

28.03.2020 u 17:25

Bionic
Reading

Marko Lasić Nered, zagrebački reper i YouTuber nastavlja svoje životopisno putovanje svjetskim bespućima gastronomije u karanteni iz koje nam je lansirao svoju novu epizodu gastro showa 'Kaj se kuha?' u kojoj priprema Beef Wellington, jelo koje je proslavilo najpopularnijeg kuhar na svijetu chef-a Gordona Ramsaya

Nakon što je kulinarsko iskustvo stekao u gastro emisiji 'Tri, dva, jedan -kuhaj!', zagrebački reper Marko Lasić Nered odlučio se intenzivnije posvetiti kuhanju. Na YouTubeu je pokrenuo show 'Kaj se kuha?' u kojem sa svojim pratiteljima redovito dijeli recepte i savjete, a ovog puta odlučio je otići stepenicu iznad pripremivši cijenjeni Beef Wellington.

'Ramsay-a volim jer je cool lik. Izgleda kao dečko s kvarta ahahah. Čini mi se jednostavan, bez dlake na jeziku... dere se , psuje, a s druge strane vrhunski je profesionalac u svom poslu. Baš kao ja hahah. Postao je televizijska zvijezda, vlasnik je YouTube kanala i nekoliko prestižnih Michelinovih zvjezdica... čovjek je čudo. Respect!', prokomentirao je Nered.

'Volim ljude koji su dobri u onom što rade, a ako tu postoji i trunka karizme uspjeh je neizbježan!', dodao je.

Prije godinu dana mislio je da je nemoguće kod kuće pripremiti neko od jela velikih svjetskih kuhara. Par puta je pokušao i istu sekundu požalio.

  • +2
Marko Lasić Nered u karanteni je pripremio Beef Wellington Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo fotografije

'Sada kada smo u karanteni, imam više vremena za kuhanje, a s obzirom na iskustvo koje sam stekao u kulinarskom showu 'Tri, dva, jedan -kuhaj!' mislim da bez straha mogu prihvatiti ovaj izazov', odlučan je bio reper u svom naumu.

U novoj epizodi na YouTube kanalu gastro showa 'Kaj se kuha?' pripremio je biftek Wellington - posebno jelo za posebne prilike, a ako ova karantena to nije, onda ne znam što jest.

Biftek Wellington je tradicionalno britansko jelo koje se sastoji od junećeg bifteka s punjenjem od divljih gljiva, omotano i zapečeno u lisnatom tijestu. Mmmm zvuči dobro? Probajte i sami napraviti ovaj mesni specijalitet uz detaljne upute zagrebačkog repera.

Kako to radi Nered pogledajte u novoj epizodi gastro showa 'Kaj se kuha?'. Prati te ga i na instagramu.

'Kaj se kuha?' - Beef Wellington Izvor: Društvene mreže / Autor: YouTube