BRZO SE POKAJAO

Urnebesna reakcija Ryana Reynoldsa: Evo što je učinio supruzi i kolegama nakon što je profitirao u biznisu s alkoholnim pićem

18.08.2020 u 15:02

Bionic
Reading

Prije otprilike dvije godine glumac Ryan Reynolds kupio je udio u vlasništvu američkog gina Aviation. Od tada je osim glumi posvećen kreativnim marketinškim kampanjama za ovo piće. Posljednji uspjeh u novom poslu Reynolds je odlučio proslaviti na urnebesan način i tako nasmijao sve svoje bližnje, a pogotovo suprugu Blake Lively

Jedna od prvih asocijacija na glumca Ryana Reynoldsa je njegov nevjerojatan smisao za humor kojim nas s vremena na vrijeme počasti, a često je na meti njegovih šala supruga Blake Lively.

Posljednja u nizu dogodila se prije nekoliko dana, kada je 43-godišnja filmska zvijezda uspio do suza nasmijati brojne holivudske kolege, ali i suprugu. Saznavši da je Aviation American Gin, u kojoj ima vlasnički udio, prodana europskoj tvrtki za 610 milijuna dolara, Reynolds je počeo trljao ruke i krenuo pisati email svim bliskim ljudima. Uključivalo je to njegovu suprugu Blake, majku, kolege Georgea Clooneyja, The Rocka te još neke od partnera u alkoholnoj industriji.

U mailu je u vrlo šaljivom tonu pisalo: 'Hvala vam na javljanju. Neko vrijeme bit ću van ured, ali prema svemu sudeći, i dalje ću imati puno posla oko Aviationa. Kako se čini, još jako, jako dugo', poručio je te svima dodao psovku koja podrazumijeva da ga ostave na miru.

'Upravo sam doznao što zapravo ova prodaja znači za mene..stoga bih volio iskoristiti ovu priliku kako bih se ispričao svima što sam ih poslao u onu stvar. Moj odvjetnik objasnio mi je koliko će mi zapravo dugo trebati da postanem bogataš i dobijem sredstva od prodaje. Pa sam shvatio da nisam George Clooney kako sam prvotno mislio', zaključio je misleći na unosan ugovor koji su Clooney i Rande Gerner sklopili 2017. prodavši svoju Casamigos Tequila istoj europskoj kompaniji Diageo za milijardu dolara.

‘U ovom trenutku shvatio sam da mi je jako žao. I zapravo ispada da ću vas još neko vrijeme trebati, kao i vašu pomoć. Hvala unaprijed’, završio je u istom šaljivom tonu svoj dopis Ryan, aludirajući na uvjete ugovora prodaje prema kojem posao vrijedan 610 milijuna dolara uključuje inicijalno plaćanje u iznosu od 335 milijuna dosadašnjim vlasnicima i potencijalnih 275 milijuna tijekom narednih deset godinama ukoliko Aviation American Gin i dalje bude imao ovako dobro prodaju na tržištu.

Glumac je 2018. kupio manji udio u vlasništvu, no još nije poznato koliko pa se ne može ni znati koliko je spremio na račun od ove transakcije.