NA ULICAMA GRADA

Blake Lively i Ryan Reynolds glamurozni su samo za crveni tepih, evo kako izgledaju u svakodnevnom životu

16.01.2020 u 15:01

Bionic
Reading

Kada je riječ o filmskim premijerama i sličnim događanjima koji uključuju medije i crveni tepih, bračni par Lively-Reynolds poznat je po modnoj usklađenosti, zahvaljujući kojoj ih modni znalci uvijek stavljaju na liste najbolje odjevenih parova. No, to ne znači da i u privatnom životu djeluju jednako glamurozno, dapače, u svakodnevici, baš kao što su snimljeni na ulicama New Yorka, odijevaju se baš poput svih nas

Oni su jedan od najljepših, ali i najbolje odjevenih holivudskih parova, koji za pojavljivanja na crvenim tepisima pomno biraju što će odjenuti i kako će se uskladiti. No, isto tako, kada su svjetla reflektora daleko od njih, Blake Lively i Ryan Reynolds savršeni su i u svojoj jednostavnosti.

Paparazzi su ih snimili na ulicama New Yorka, na putu prema podzemnoj. Zbog niskih temperatura, Blake se ušuškala u maslinastozelenu toplu jaknu, dok je na glavu stavila kapu u istoj boji, ispod koje je provirivala njezina duga plava kosa. S druge strane, Ryan Reynolds odabrao je plavu boju jakne, dok su njegovim lijepim licem dominirale naočale za vid.

  • +4
Blake Lively i Ryan Reynolds Izvor: Profimedia / Autor: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Supružnici Lively-Reynolds iznimno su šturi i škrti na informacijama kada je njihov privatni život u pitanju. Tako je javnost doznala da čekaju treće dijete tek kada je glumica već bila u visokom stupnju trudnoće, a rođenje bebe otkrili su tek naknadno, skrivajući ime i spol.

Na ulici su bili baš poput bilo kojeg drugog prolaznika, zadubljeni u razgovor, ne obazirući se na znatiželjne poglede mnogobrojnih obožavatelja.