NOVA OBJAVA NA TWITTERU

Unatoč gubitku kose i borbi s teškom bolesti, Jeff Bridges ne gubi optimizam

  • Autor: N. Sa.
  • Zadnja izmjena 15.12.2020 11:37
  • Objavljeno 15.12.2020 u 11:37
tportal

Izvor: EPA / Autor: FACUNDO ARRIZABALAGA

Slavni holivudski glumac nedavno je proslavio 71. rođendan, čega se dotakao u svojoj novoj objavi na Twitteru. No, ono što je njegove obožavatelje posebno ganulo je što je s njima podijelio i novi detalj iz njegove životne borbe - zbog teške bolesti počeo je gubiti kosu, stoga se obrijao na ćelavo

Baš kako je i obećao u svojoj objavi na Twitter profilu, Jeff Bridges sa svojim obožavateljima dijeli sve detalje svoje borbe s teškom bolesti. Tako je u posljednjoj svijetu predstavio svog novog prijatelja, ali i otkrio kako je zbog svega izgubio kosu.

'Evo najnovijih vijesti. Osjećam se dobro. Obrijao sam glavu. Imam novog prijatelja, štenca Montyja. Proslavio sam rođendan, 71. čovječe.'

Uz to stavio je i svoju fotografiju na kojoj slavni holivudski glumac leži na ljuljački postavljenoj na terasi njegova doma, dok mu u krilu leži psić i radoznalo promatra oko sebe. Nikome nije mogla promaknuti i njegova nova frizura, obrijana glava, koja je rezultat njegove zloćudne bolesti - limfoma, koji mu je dijagnosticiran prije nekoliko mjeseci.

  • +6
  • +3

Jeff Bridges

Izvor: EPA / Autor: PAUL BUCK

Jeff Bridges u listopadu je svijetu otkrio da vodi životnu bitku te je tada obećao kako će istu i dobiti, ali i da će sve dijeliti sa svojim obožavateljima.