NE PREDAJE SE

Najteži dani slavnog glumca: Jeff Bridges otkrio na Twitteru da mu je dijagnosticirana teška bolest

20.10.2020 u 08:21

Bionic
Reading

I ovoga je puta slavni glumac odlučio biti sasvim iskren sa svojim obožavateljima, pa je vijest o svojoj bolesti im prvi i sam priopćio, ne čekajući da to doznaju iz 'rekla-kazala' izvora

70-godišnji Oskarovac u ponedjeljak je na svom Twitter profilu objavio vijest koja je, malo je reći, šokirala filmski svijet, ali i milijune njegovih obožavatelja diljem svijeta. U jednostavnoj objavi, Jeff Bridges sa svijetom je podijelio svoje trenutno zdravstveno stanje, nakon što mu je dijagnosticiran limfom.

'Kako bi se reklo, izašlo je novo sra.e. Dijagnosticirali su mi limfom. Iako je to ozbiljna bolest, osjećam se pravim sretnikom da imam odličan tim liječnika i prognoze su dobre. Počinjem odmah s tretmanom i obavještavat ću vas o svom oporavku', stoji u prvom tvitu, dok je u drugom napisao:

'Nevjerojatno sam zahvalan na ljubavi i potpori koju mi daju obitelj i prijatelji. Hvala i vama svima na molitvama i dobrim željama. I dok imam vašu pozornost, molim vas otiđite glasati, jer svi smo mi zajedno u ovome.'

Limfom je rak koji započinje u limfocitima, bijelim krvnim stanicama koje su dio imunološkog sustava tijela i nalaze u limfnim čvorovima, slezeni, timusu, koštanoj srži i drugim dijelovima tijela. Glavni podtipovi su Hodgkinova bolest i ne-Hodgkinov limfom, a koju točno dijagnozu ima Jeff Bridges, još uvijek nije poznato.

  • +4
Susan i Jeff Bridges Izvor: Profimedia / Autor: LGjr-RG/PacificCoastNews / Pacific coast news / Profimedia

Samo nekoliko dana prije negoli je sa svijetom podijelio vijest o svom zdravlju, Jeff Bridges se hvalio svojim brakom i suprugom Susan, s kojom je u lipnju proslavio 43. godišnjicu.