Shiloh Jolie-Pitt

Kći Angeline Jolie i Brada Pitta više ne skriva svoj talent kojim osvaja svijet

16.05.2024 u 13:28

Bionic
Reading

Shiloh Jolie-Pitt nedavno je promijenila imidž te sada 'fura' kratku kosu, a u najnovijem videu pokazala je svoj talent za ples

Bivši glumački par Angelina Jolie i Brad Pitt svoj su plesni talent pokazali 2005. kada su u filmu 'Gospodin i gospođa Smith' zaplesali 'Deadly Tango Dance'. Strastveni tango u izvedbi Pitta i Jolie ostao je u pamćenju svih koji su jedanput pogledali film, a talent za ples sada je pokazala i njihova kći Shiloh Jolie-Pitt.

Na svom TikTok profilu godinama dijeli kratke video-klipove u kojima pleše uz popularne pjesme kao što su 'Shivers' Eda Sheerana ili 'About Damn Time' glazbenice Lizzo.

'Nemaju problema s tim što ona to može učiniti svojom profesijom, ali je apsolutno ni ne tjeraju da to učini. Shiloh voli plesati, iznimno je talentirana i pohađala je puno predavanja posljednjih godina', izjavio je 2022. izvor blizak slavnim roditeljima tinejdžerice za US Weekly.

Najnoviji video 17-godišnje Shiloh podijelio je koreograf Lil Kelaan Carter, a pokazuje 17-godišnjakinju kako pleše u studiju na pjesmu 'Tanzania' Uncle Wafflesa i Tonyja Duarda u kojoj su gostovali Sino Msolo i Boibizza.

'Njezini pokreti su ludi', komentirao je poznati koreograf, a i komentari na društvenim mrežama vrlo su pozitivni te ohrabrujući za djevojku koja se želi baviti plesom.

'Njezini plesni pokreti toliko su dobri da mi naviru suze radosnice na lice. Ne znam od koga je to naslijedila jer ja imam dvije lijeve', komentirao je Brad Pitt kod kojeg se Shiloh planira preseliti kad proslavi 18. rođendan.

Iako Angelina Jolie navodi da ima snažnu vezu sa svom svojom djecom te su se neki čak i odrekli prezimena popularnog glumca, vezu s kćeri holivudski velikan ipak drži blizu srcu: 'Njih dvoje imaju zabavnu i autentičnu vezu punu ljubavi. Skrojeni su na isti način. Brad nikad ne stavlja pritisak na Shiloh i potiče je da slijedi svoje snove. Ona s tatom može pričati o svemu', objavio je u srpnju 2022. Life & Style.

vole se javno

Zagrljeni na plaži: Brad Pitt i Ines de Ramon ne skrivaju svoju ljubav

Pogledaj galeriju