BILLY BILLINGHAM

Progovorio bivši tjelohranitelj Brada Pitta i Angeline Jolie

15.05.2024 u 13:58

Bionic
Reading

Čak 18 mjeseci radio je Billy Billingham kao tjelohranitelj kod tadašnjeg bračnog para, holivudskih glumaca Brada Pitta i Angeline Jolie, no tek je sada o svemu progovorio za javnost

Za slavni holivudski par Mark 'Billy' Billingham radio je prije negoli su se Angelina Jolie i Brad Pitt naprasno razišli 2016. godine. Od tada je prošlo osam godina, no Billy je o svemu tek sada progovorio i to u ekskluzivnom intervjuu za Hello!.

Povod intervjua bilo je pokretanje novog britanskog radijskog broadcasting servisa, a zvijezda reality showa 'SAS: Who Dares Wins' pričao je o 18 mjeseci rada za bivši par te je nahvalio njihovu 'nevjerojatnu radnu etiku'.

Ovaj bivši glavni narednik SAS-a i instruktor specijalnih postrojbi kaže kako je imao odličan odnos i s Angelinom i s Bradom, koji su, sve do neslavnog razvoda, bili vjerojatno najpoznatiji holivudski par.

'Puno sam naučio od njih, kao i oni od mene. Bio sam tamo da im pružim uslugu, da se osjećaju sigurni, kao i njihova obitelj, a sve kako bi mogli živjeti normalan život i ja sam to učinio. Radeći za njih gledao sam ih kako rade i učio o njihovoj radnoj etici i besprijekornom tajmingu', rekao je Billingham dodavši kako su oboje bili fantastični.

'Oni su sasvim obični ljudi. Očito je da su jako dobro poznati javnosti i da su stalno pod povećalom, no čvrsto stoje na zemlji, baš kao vi ili ja.'

NE VIĐAMO JE ČESTO

Dok svijet zabavljaju tužbe njezinih roditelja, Vivienne Jolie-Pitt izrasla je u pravu ljepoticu

Pogledaj galeriju

Billy je otkrio i kako su, ovisno o tome tko je snimao film, i Brad i Angelina prilagođavali i s djecom išli na setove onog drugog.

'Njihov raspored je bio fenomenalan. Uvijek su nalazili vremena jedno za drugo, za svoju djecu, svoj posao i dobrotvorne svrhe i to je bilo dio svakodnevice. Bio sam iscrpljen samo promatrajući ih kako to rade i ono što je najbolje, nikad niti jedno od njih nije pogriješio. Naučio sam od njih puno o radnoj etici, ali i ulaganju vremena i truda. Iza kamere, kada smo imali vremena samo sjediti i razgovarati, tada je bilo jasno koliko su prizemljeni i koliko se smiju i šale.'