Gary Goldsmith

Ujak Kate Middleton ušao u kontroverzni reality show te već krenuo pričati o obitelji

05.03.2024 u 09:32

Bionic
Reading

Gary Goldsmith poznat je u javnosti kao ujak Kate Middleton koji je 2017. bio kažnjen zbog napada na suprugu, a čitava obitelj sada strahuje hoće li ujak pred kamerama otkriti neku obiteljsku tajnu

Nisu samo princ Harry i princ Andrew članovi obitelji zbog kojih se kraljevska obitelj prima rukama za glavu... Svaka obitelj ima bar jednog člana koji se ne ponaša u skladu s obiteljskim očekivanjima, a upravo je takav ujak Kate Middleton koji je upravo ušao u Big Brother kuću!

Ujak Kate Middleton priključio se 23. sezoni popularnog reality showa u kojem poznata lica borave u istoj kući pod 24-satnim nadzorom kamera, što svakako odudara od nečeg što bi se očekivalo od 58-godišnjeg brata Carole Middleton. Međutim, Gary Goldsmith prepun je iznenađenja pa se tako odlučio i na ovaj korak!

'Gledao sam Big Brother. To je bila jedina emisija za koju sam rekao da nikad neću raditi', rekao je te odmah demantirao samog sebe.

Kako to obično biva, obitelj je puna strahova da će vickasti ujak otkriti kakvu obiteljsku tajnu pred kamerama, a on je već i iskoristio priliku da gledateljima ispriča nešto o nećakinji i njezinom suprugu princu Williamu.

'Ona je jednostavno savršena. Prvi put kad sam sreo Williama, Catherine je kuhala i William je rekao: 'Bok, želiš li šalicu čaja?'', ispričao je ujak nahvalivši nećakinju.

Goldsmith se inače bavi IT industrijom te prodajom dionica koje su ga obogatile te je svoje bogatstvo potrošio na ekskluzivnu vilu 'Maison de Bang Bang' na Ibizi.

'Ja sam apsolutna noćna mora s kojom se može živjeti. Postoji razlog zašto sam imao četiri žene', našalio se Goldsmith na račun kontroverzi koje su ga pratile 2017. godine nakon što je napao svoju sadašnju suprugu nakon noćnog izlaska. Zbog njegovog je udarca Julie-Ann pala na tlo te lupila glavom, a Goldsmith je kažnjen iznosom od 5.000 funti te 12-mjesečnim zatvorom s 20 sesija rehabilitacije.

OMILJENA PRINCEZA

Ovo je potez dostojan buduće kraljice: Kate Middleton osvojila srce nacije

Pogledaj galeriju