fešta za pamćenje

U velikom stilu: Severina proslavila rođendan, a osvanule i snimke s glamurozne zabave

21.04.2023 u 10:54

Bionic
Reading

U jednom od zagrebačkih restorana u krugu prijatelja i suradnika, slavna Splićanka obilježila je svoj poseban dan, a sudeći po fotografijama i videima, bilo je urnebesno zabavno. Pjevalo se i plesalo do ranih jutarnjih sati

I ove godine, kao i prošle kad je proslavila okrugli, pedeseti rođendan, Severina je imala nezaboravan, rasakošni party.

Jedna od najuspješnijih zvijezda na Balkanu, a osim brojnim hitovima, svoju je karijeru obilježila i nezaboravnim modnim kombinacijama. Severina je za ovu prigodu zablistala u ružičastoj Saint Laurent haljini i sandalama Gianvito Rossi. Puhala je svijećice na tort od tri kata ukrašenoj njezinim crno-bijelim fotografijama i voćem.

Gostima je i zapjevala, a pjevali su i Matija Vuica i njezin dugogodišnji partner Jurica Popović spisateljica Emina Pršić, a za glazbenu 'podlogu' je bio zadužen splitski glazbenik Sandro Majstorović. Restoran ju kojem je slavlje organizirano, bio je uređen do zadnjeg detalja, stolove su krasili aranžmani s ružama i svijeće. Gosti su mogli uživati i u brojnim delicijama, a što su neki od njih pokazali na društvenim mrežama.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL