IZGLEDA SJAJNO

Novom fotografijom s Maldiva Severina izazvala pravu pomutnju, a jasno je i zašto

02.03.2023 u 12:05

Bionic
Reading

Splitska pjevačica ne prestaje s objavama s egzotičnih Maldiva, a novom je fotografijom 'dolila ulje na vatru' i užarila Instagram

Maldivi su omiljena zimska destinacija za splitsku pjevačicu. Svoj zimski odmor, umjesto na snježnim padinama, Severina provodi u kupaćim kostimima, upijajući prijeko potreban vitamin D, uživaju u moru i suncu. A ovoga puta, kako je već otkrila, na Maldive je otputovala s dva najvažnija muškarca u životu - sinom Aleksandrom i menadžerom Tomicom Petrovićem.

Ovoga puta smješteni su na atolu Baa, koji je zaštićen od strane UNESCO-a kao rezervat biosfere, i gdje uživaju u doslovce u odmoru iz snova okruženi nevjerojatnim bojama.

Nakon fotografija u dvobojnom kupaćem, bijelom kaftanu, crnoj seksi haljini i bež pletenom kompletu, ovoga je puta doslovce raspametila sve objavivši onu na kojoj pozira na nestvarno bijelom pijesku, dok se iza nje pruža tirkizni ocean, a ona na sebi ima tek zeleni minijaturni kupaći kostim.

Zahvaljujući modelu visokih gaćica, dodatno je do izražaja došao njezin tanak struk, a istaknula je i nevjerojatne trbušnjake, na kojima su joj mnogi odmah pozavidjeli. Uz fotografiju je napisala kratko i jasno: 'Mama ŠČ', a onda su krenuli komplimenti.

  • +9
Severina u varaždinskoj Areni Izvor: Promo fotografije / Autor: MATEA SMOLČIĆ SENČAR I DARIO HORVAT

Matija Vuica joj je napisala 'Šća izgledaš😍🔥❤️', fotografkinja Sonja Dvornik 'za tebe je vrime stalo', a onda su krenuli i komplimenti njezinih obožavatelja.

'Ščavršeno tijelo', 'Savršenstvo', 'Kakva žena!', 'Ma ova majka izgleda ko da ima 25 godina', 'OMG..kakvi trbušnjaci..Ja takve nisam imala ni sa 20 god', 'Mama je u treningu'...