elegantno i svečano

Severina pokazala svoj blagdanski stol, a nije odoljela ni omiljenoj tradiciji

09.04.2023 u 17:55

Bionic
Reading

Jedna od naših najpoznatijih Splićanki na društvenim je mrežama podijelila svoj talent za dekoraciju blagdanskog stola, a posebnu pozornost posvetila je cvjetnim dekoracijama

Severina je velika ljubiteljica obiteljskih druženja, a na svom je Instagram profilu podijelila dio atmosfere koja je vladala u njezinom domu tijekom blagdana Uskrsa. Lijep dan provela je u društvu obitelji, a njezinog blagdanskog stola ne bi se postidjeli ni prestižni časopisi specijalizirani za uređivanje doma.

Severina je svojim obožavateljima Instagramu pokazala kako je ukrasila blagdanski stol na kojem su se tradicionalno našla šarena jaja, sirnica, francuska salata, rotkvice i, naravno, mladi luk. Pjevačica je pazila i na cvjetnu dekoraciju pa su se na njezinom stolu našli i prekrasni bijeli tulipani koji su se sjajno koloristički uklopili u cijelo uređenje kojim dominiraju siva, zlatna i bijela boja.

U duhu Uskrsa i tradicije, pjevačica je na storyjima pokazala da je i ona velika ljubiteljica 'tucanja' jaja - omiljene aktivnosti za blagdanskim stolovima diljem Hrvatske!

Pohvalila se i romantičnom ružičastom tortom ukrašenom cvjetnom dekoracijom.

Severina je najveći kršćanski blagdan proslavila u društvu svoje omiljene osobe - majke Ane Vučković. Majka i kći pozirale su za lijepim blagovaonskim stolom, a njihovi osmjesi svjedoče da za Severininim stolom vlada ugodna atmosfera, baš u duhu travanjskog blagdana.

  • +2
Severina Izvor: Pixsell / Autor: Damir Spehar/PIXSELL