SHOW IDE DALJE

'Zvijezde pjevaju' napustili Mario Kovač i Lu Jakelić, Battifiaca se našalio na račun veze Barbare Kolar i Roberta Ferlina

09.04.2022 u 20:21

Bionic
Reading

Show 'Zvijezde pjevaju' večeras su napustili Mario Kovač i Lu Jakelić, a u emisiji je nastupila i posebna gošća emisije - eurovizijska predstavnica Srbije na Eurosongu Ana Đurić-Konstrakta

Prošlu emisiju napustio je prvi par - Antun Ponoš i Lara Antić Prskalo. Kada su se zbrojili bodovi žirija i publike, oni su imali najmanje. I ove subote netko će doći do kraja svoje glazbene avanture u showu Zvijezde pjevaju, a za prolaz sedam će se parova boriti pop i rock pjesmama. Danijelu Martinović u žiriju mijenjao je Nikša Bratoš.

Prvi su nastupili Maja Ciglenečki i Stjepan Lach s pjesmom 'Use somebody' Kings of Leon, no nisu previše oduševili žiri. Zorica Kondža zamjerila im je falševe, a Nikši Bratoš zasmetao je nedostatak strasti pa su na kraju dobili 28 bodova.

Marko Braić umjesto s mentoricom Ginom Damjanović, koja se razboljela, pjevao je s Larom Antić Prskalo i to hit grupe Silente - 'Još jednom', a iako ih je žiri nahvalio zaradili su tek 34 boda.

Robert Ferlin i Mario Lipovšek Battifiaca odabrali suPsihomodo pop i njihovu pjesmu 'Mila'. Battifiaca se našalio na račun nekadašnje ljubavne veze Barbare Kolar i Ferlina otjepavši na kraju pjesme stih 'Barbara draga nek si se riješila tog vraga', na što mu je Ferlin rekao 'Jesi ti normalan?'.

Marina Orsag i Ivana Kindl otpjevale su hit Miley Cyrus 'Wrecking Ball'.

Iva Jerković i Ivo Amulić otpjevali su 'Bitangu i princezu' Bijelog dugmeta, za koju su dobili 30 bodova.

Areta Ćurković i Goran Bošković za izvedbu pjesme 'Još jednom' Meritasa, koja im je donijela 30 bodova

Mario Kovač i Lu Jakelić izveli su nekadašnji eurovizijski hit Daniela Popovića 'Džuli' i dobili 29 bodova.

  • +33
Zvijezde pjevaju Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT