Predstava kazališta Moruzgva

U samo dva dana Split dobio 5 izvedbi cabareta "Vla vla vlajland" Ecija oduševljena: ovo je pravi kazališni maraton

03.03.2021 u 12:33

Bionic
Reading

Da li je Split otkrio još jednu genijalnu predstavu Ivana Lea Leme koja oduševljava publiku? Ako pitate Splićane, bez dileme je odgovor potvrdan!

Predstava kazališta Moruzgva "Vla Vla Vlajland cabaret" premijerno je izveden ovo ljeto na tvrđavi "Gripe" gdje je Ecija Ojdanić oduševila publiku koja je ispunila gledalište do posljednje stolice. Izvedbe koje su uslijedile u "Teatru na kraju grada" bivale su rasprodane i u nekoliko sati, a sudeći po izrazitom interesu koji i dalje vlada za ulaznicama ovo je predstava koja će živjeti još dugo na kazališnim daskama.

Izvedba koja se najavila za subotu 6. ožujka u Lori u svega par sati je prerasla u 3 izvedbe u tom danu, a nakon što su ulaznice u manje od 48 sati planule nadodane su još dvije izvedbe u nedjelju 7. ožujka u 18 i 19:30 sati.

„Radovala sam se još jednoj izvedbi svog novog cabareta "Vla Vla Vlajland" u Splitu. Iako Moruzgva i Split zaista uvijek imaju tu neku posebnu vezu činjenica da su se tri izvedbe rasprodale u 48 sati me zatekla i oduševila. Nije nam preostalo ništa drugo nego nadodati još dvije izvedbe za nedjelju 7. ožujka. Očekuje nas pravi kazališni maraton! Znam da će biti i zahtjevno ali neizmjerno mu se radujem“ – izjavila je Ecija Ojdanić.

Oduševljenje nije krila ni nova suradnica kazališta Moruzga, poznato televizijsko lice, Tanja Tušek koja nam je rekla: „Kroz brojne razgovore s Ecijom bila sam upućena,unatoč popularnosti Moruzgve u svim krajevima Hrvatske, kako u Splitu vlada nekakva posebna energija ali ovakav interes zaista oduševljava. Izvedbe "Brodolomki" i "Otpisanih" u Splitu su brojčano impresivne i raduje me što sad kao dio tima kazališta Moruzgva mogu svjedočiti kako i "Vla Vla Vlajland" stremi k visinama u broju izvedbi. Potrudit ću se da Moruzgve, koliko god je dosad bilo u Splitu i Dalmaciji, odsad bude još i više“.

Amadeus events, organizatori koji surađuju s brojnim kazališnim kućama u Hrvatskoj i šire, poručuju:

„Obožavamo suradnju s kazalištem Moruzgva jer je to jedno od rijetkih kazališta koje svakom svojom predstavom ide korak dalje. Njihov program smisleno je usmjeren da svakim novim projektom nikad ne razočara dosadašnju, a uvijek osvoje i novu publiku. Za budućnost hrvatskog kazališta ovo je itekako bitan, ako ne i najbitniji čimbenik“.

"Vla Vla Vlajland" je zasigurno jedna od onih predstava kojoj nikakva promocija nije potrebna što potvrđuje i ovaj izniman interes za ulaznicama s kojim su nas naši sugrađani počastili.

Vjerujemo kako će "Vla Vla Vlajland" zadržati se još dugo na kazališnom repertoaru, a iznimno se radujemo i novonajavljenim predstava "Majstori" i "Zvonili ste, Zorane?" za koje znamo da će naići na jednaki interes publike.

Ulaznice po cijeni od 90 kn su u prodaji na blagajni dvorane "Lora" svaki dan u vremenu od 14 do 18 sati. Ulaznice možete rezervirati već danas na +385 91 972 0540!

Na predstavi će se poštivati sve epidemiološke mjere.