OVO SU SVI ČEKALI

U Rovinju počelo snimanje filma 'The Hitman's Wife's' Bodyguard': Holivudske zvijezde stigle u najvećoj tajnosti

06.04.2019 u 09:13

Bionic
Reading

U petak poslijepodne počelo je snimanje akcijske triler-komedije 'The Hitman’s Bodyguard 2', odnosno 'The Hitman’s Wife’s Bodyguard', u režiji Patricka Hughesa. Na rovinjskoj rivi su nastale scene s automobilom, a naš grad navodno će 'glumiti' talijansku Amalfijsku obalu. U međuvremenu, u pulsku zračnu luku sletjele su i holivudske zvijezde, no zahvaljujući dobroj organizaciji i strogom osiguranju nitko ih, još uvijek, nije uspio snimiti

U Rovinju je u petak 5. travnja, sa danom zakašnjenja zbog lošeg vremena, započelo snimanje filma 'The Hitman’s Bodyguard 2', odnosno 'The Hitman’s Wife’s Bodyguard', u režiji Patricka Hughesa.

  • +18
U Rovinju počelo snimanje filma "The Hitman's Wife's Bodyguard" Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Samo dan kasnije u pulsku zračnu luku stigla je i ekipa filma, no, glavne zvijezde ove akcijske triler-komedije - Salma Hayek, Samuel L. Jackson i Ryan Reynolds - još uvijek nisu nigdje viđeni.

Kako pričaju novinari i fotoreporteri koji su se zatekli na pulskom aerodromu, holivudske zvijezde imale su, naravno, poseban tretman te su umjesto na glavni ulaz, iz aviona ušli prvo u kombi, a potom su, daleko od fotoreportera, prebačeni u Mercedese kojima su krenuli u svoje hotele.

  • +14
Filmska ekipa 'The Hitman’s Wife’s Bodyguard' stigla u Rovinj Izvor: Pixsell / Autor: Dusko Marusic/PIXSELL

Filmska ekipa biti će smještena u najluksuznijim rovinjskim hotelima - Lone, Monte Mulini, ali i u tek otvorenom, najluksuznijem hotelu na Jadranu - Grand hotelu Park.