OD RAKA KOŽE

U pedesetoj godini preminuo četvrti suprug Ivane Trump

30.10.2021 u 10:41

Bionic
Reading

Talijanski glumac i model Rossano Rubicondi, četvrti suprug Ivane Trump, preminuo je u 50 godini nakon teške bolesti

Vijest o smrti objavila je u petak navečer na Twitteru talijanska televizijska voditeljica Simona Ventura.

'Rossano... Hvala za putovanje koje smo zajedno prošli, za dobra i loša vremena, za suze i smijeh, i sve što smo zajedno učinili. Zbogom! Počivaj u miru', napisala je Ventura.

Iako uzrok njegove smrti nije otkriven, piše Daily Mail, jedne talijanske novine sugeriraju da je Rubicondi proteklih godinu dana bolovao od melanoma, vrste raka kože.

Ivana Trump, bivša supruga bivšeg američkog predsjednika Donalda Trumpa nije komentirala smrt svog četvrtog supruga.

Ivana i Rossano bili su u vezi šest godina prije nego što su se vjenčali u travnju 2008. godine, kada je njemu bilo 36, a njoj 59 godina.

  • +13
Rossano Rubicondi Izvor: Profimedia / Autor: CL5 / Spread Pictures / Profimedia

Na vjenčanju koje je koštalo 3 milijuna dolara bilo je 400 uzvanika, a tematski vezano na Shakespeareovu dramu 'San Ivanjske noći', vjenčanje se održalo u odmaralištu njenog bivšeg supruga Mar-a-Lago u Palm Beachu. Ivanina i Donaldova kćer Ivanka bila je majci djeveruša.

Iako su se razveli manje od godinu dana kasnije, njihova je veza službeno potrajala sve do 2019. godine, kad je Ivana objavila da su ponovno prekinuli.

Međutim, i nakon toga su viđani zajedno u New Yorku, a posljednji put su fotografirani u srpnju kako hodaju ruku pod ruku. Tijekom ove godine, najmanje pet puta viđeni su kako uživaju u zajedničkom društvu.

Nakon razvoda 2009. Rubicondi se 2011. oženio s Milu Vimo, a prema pisanju taijanskih medija od nje se nikad nije razveo.