SLOBODNA ŽENA

Ivana Trump ponovno prekinula vezu s Talijanom Rossanom Rubicondijem

26.06.2019 u 23:32

Bionic
Reading

U ekskluzivnom razgovoru za američki Page Six, bivša supruga američkog predsjednika Donalda Trumpa otkrila je kako je ponovno slobodna žena nakon prekida obnovljene veze s bivšim suprugom Rossanom Rubicondijem

'Još jednom sam singl žena. Imam slobodu činiti što želim, s kim god hoću i takav si lifestyle mogu priuštiti', ovim je riječima Ivana Trump opisala svoje trenutno ljubavno stanje.

Kako je otkrila američkom Page Sixu s 47- godišnjim bivšim talijanskim modelom veže ju poznanstvo dugo 15 godina. Prije nego što su 2008. godine na raskošnoj ceremoniji u Trumpovoj floridskoj rezidenciji Mar-a-Lago izrekli sudbonosno 'da', Ivana i Rossano u vezi su proveli šest godina. Njihov brak trajao je punih godinu dana, a nakon razvoda i zabavljanja s drugima, Ivana i Rossano svojoj vezi odlučili su pružiti drugu priliku.

Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Ponovno nismo uspjeli sačuvati vezu. Rossano većinu vremena provodi u Italiji dok sam ja u New Yorku, Miamiju ili St-Tropezu. Odnos na daljinu u našem slučaju ne funkcionira. Lijepo smo se i proveli i odlučili smo ostati prijatelji', otkriva Ivana Trump.

Rossano Rubicondi bio je Ivanin četvrti suprug nakon propalog braka s agentom za prodaju nekretnina Alfredom Winklmayrom, predsjednikom SAD-a Donaldom Trumpom i biznismenom Riccardom Mazzucchelljem.

'Više se ne planiram udavati. U brak ulaziš kada poželiš osnovati obitelj. Ja imam troje djece i unučadi. Sada samo želim biti slobodna žena. Više ne planiram hodati s muškarcima. Uživam u muškom društvu i imam velik broj muškaraca s kojima mogu ići na ručkove, večere, balove ili humanitarna događanja. Više ne želim biti ljubavno povezivana s nikim', priznala je Ivana.

  • +31
Ivana Trump s Milanom Bandićem, Vladimirom Kraljevićem i Nikicom Gabrićem razgovarala je o zdravstvenom turizmu Izvor: Pixsell / Autor: Dalibor Urukalovic/PIXSELL