KAD TALIJAN IZLIJE GNJEV

Bivši Ivane Trump 'biranim' riječima opleo po njezinoj djeci: 'Tim ljudima sve se vrti oko novca. Nemaju srca. Oni su smeće'

05.07.2019 u 12:53

Bionic
Reading

Nakon ponovnog razlaza od Ivane Trump, 47-godišnji talijanski glumac i bivši model Rossano Rubicondi, sasuo je niz uvreda na račun djece svoje bivše partnerice i američkog predsjednika Donalda Trumpa

Ivana Trump i Rossano Rubicondi vjenčali su se 2008. godine i već sljedeće godine razveli, no ljubavi su ponovno odlučili dati šansu. Nakon dugogodišnje romanse bivša supruga američkog predsjednika otkrila je prošlog tjedna za Page Six da je ponovno prekinula s Talijanom.

'Ponovno nismo uspjeli sačuvati vezu. Rossano većinu vremena provodi u Italiji dok sam ja u New Yorku, Miamiju ili St-Tropezu. Odnos na daljinu u našem slučaju ne funkcionira. Lijepo smo se i proveli i odlučili smo ostati prijatelji', otkrila je Ivana Trump.

Upitan za komentar ponovnog razlaza, Rubicondi je rekao kako je jako poštivao bivšu partnericu kao glavu obitelji i poslovnu ženu, ali da se tijekom njihove romanse nije najbolje slagao s njezinom djecom.

'Što se ostatka obitelji tiče, nisam baš veliki obožavatelj. Bili su nepristojni prema meni. Neprestano sam slušao o tome kako ne znam cijeniti to što imam. Nije me briga tko su ti otac ili majka, ali sa mnom tako nećeš razgovarati', rekao je za Page Six Rubicondi i ne navodeći neke konkretne slučajeve dao naslutiti da je uzrok netrpeljivosti bio u novcu.

'Nitko nije dotaknuo niti jedan novčić njihove obitelji. Ne znam je li to razlog zašto im se nisam sviđao, ali tim ljudima sve se vrti oko novca. Nemaju srca. Oni su smeće', raspalio je po Trumpovima Rubicondi, a onda potpuno izgubio kontrolu i izlio sav svoj gnjev.

'Donald Jr. je idiot. On je kreten. Napišite to, i to velikim slovima - on je kreten. Oni su nitko i ništa, odvratni su. Govorimo o tako glupoj djeci, osim Ivanke. Oni su ološ i prije nego išta kažu o meni, usta ću im natrljati sapunom. Sramota su za ljudski rod', sasuo je uvrede na račun djece svoje bivše partnerice.

Ivana Trump Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia