svi je pamte kao brinetu

U ovakvom izdanju još je nismo vidjeli: Slavna Turkinja iznenadila novim imidžom

23.02.2024 u 12:17

Bionic
Reading

Jednu od najplaćenijih turskih glumica, Berguzar Korel, popularna Šeherezada iz serije '1001 noć', svojim je glumačkim sposobnostima, ali i ljepotom, osvojila svijet. I danas se prati svaki njezin korak, a ovog puta pažnju je privukla osvježenim izgledom

Bergüzar Korel šokirala je mnoge kad je zbog nove uloge prije godinu dana kosu obojala u plavo. Glumica je na društvenim mrežama navela i da je uzbuđena zbog nove serije te je navela citat svoje uloge u ovoj seriji: 'Zapamtite, nijedan kriminalac ne može pobjeći od milijuna', poručila je tada.

Najprije je nosila bob frizuru a sad ju je skratila i prošarala tamnijim pramenovima. Sudeći po komentarima, njezinim fanovima se sviđa novi imidž slavne Turkinje. Podsjećamo, ta 41-godišnja glumica dolazi iz poznate turske glumačke obitelji. U seriji '1001 noć' glumila je zajedno s glumcem Halitom Ergencom (najpoznatiji je po ulozi Sulejmana Veličanstvenog) u kojoj su glumili partnere.

Njihova ljubav na početku je izazvala mnoge kontroverze u Turskoj jer je Halit bio u braku s kolegicom Gizem Soysaldi, kada je zatražio razvod ona je bila trudna te je odlučila pobaciti. Berguzar je ostavila svog dečka kako bi bila s glumcem.

Godine 2009. godine su se vjenčali i sada zajedno imaju i troje djece, sinove Alija i Hana te kćer Lejlu.

  • +3
Bergüzar Korel Izvor: Profimedia / Autor: Philippe Farjon / Visual / Profimedia