Berguzar Korel

Hrvatska publika pamti je kao lijepu Šeherezadu, no sada izgleda malo drugačije

28.11.2023 u 13:48

Bionic
Reading

Prije čak trinaest godina hrvatska je publika posve poludjela za serijom '1001 noć'. Glavna glumica Berguzar Korel utjelovila je lijepu Šeherzadu te ubrzo postala miljenica hrvatske publike, no veću slavu stekao je njezin muž koji je glumio Onura te kasnije Sulejmana Veličanstvenog i brojne druge. Par je i danas u braku, no Korel sada izgleda drugačije

Sjećate li se kada je na naše male ekrane stigla serija '1001 noć'? Bilo je to prije čak trinaest godina, a svi smo tada jurili gledati nove zavrzlame koje će stati na put glavnim likovima Onuru i Šeherzadi. Najpoznatiji turski glumci Berguzar Korel i Halit Ergenc romansu sa seta preselili su i u privatni život, a lijepa je Šeherzada odlučila promijeniti svoj imidž te je sada gotovo neprepoznatljiva!

Prije deset godina bila je prepoznatljiva po gustoj tamnoj kosi, no danas glumica 'fura' posve drugačiji stil.

Glumica se nedavno ofarbala u plavo te skratila kosu odlučivši se na popularni bob kojem iz sezone u sezonu popularnost samo raste. Iako su obožavatelji navikli na njezin prepoznatljivi look, podržali su ovu promjenu brojnim komplimentima.

Na proslavu 35. rođendana magazina Marie Claire glumica se pojavila zalizane kose odjevena u zanimljivu zlatnu haljinu koju potpisuje turski brend Raisa Vanessa.

Ljubavna priča ovog turskog glumačkog para također zvuči kao sjajan scenarij neke serije ili filma sa sretnim završetkom. Berguzar i Halit poznavali su se sedam godina prije nego što su postali par, a oboje su bili u stabilnim vezama kad im se dogodila neočekivana romansa. Glumica je bila zaručena za baletana Tana Sagturka, a Ergenc je ostavio je tadašnju suprugu Gizem Soysaldi koja je u tom trenutku nosila njihovo dijete. Otkrivši da ju Ergenc napušta, Soysaldi je odlučila pobaciti dijete, a on joj je nakon razvoda isplatio 250 tisuća turskih lira

Njihova je priča dobila sretan kraj 2009. godine, a zajedno imaju dva sina i kći.

PINAR DENIZ

Lijepa Turkinja osvojila New York: Ekipa turske hit serije kući otišla s nagradom

Pogledaj galeriju