sretne vijesti

Napušta Hrvatsku: Iva Majoli se udaje ovog vikenda za markantnog Talijana

04.10.2022 u 08:53

Bionic
Reading

Najbolja hrvatska tenisačica svih vremena i osvajačica Roland Garossa 1997. u Parizu već neko vrijeme ljubi talijanskog poduzetnika Roberta Calegarija, a sad će svoju vezu ozakoniti

Kako doznaje Slobodna Dalmacija, Iva Majoli ovog vikenda u Milanu će izreći 'da'. Navode da će umirovljena tenisačica (koja se danas bavi organizacijom ženskih teniskih turnira) Hrvatsku zamijeniti Italijom i u njoj nastaviti svoj život. Navodno će imati dvije svadbene fešte - jednu u Zagrebu, a drugu u Milanu. No ona glavna bit će u Italiji.

Nedavno je na jugu Dalmacije proslavila 45. rođendan, a na Instagramu je objavila niz fotografija na kojima je okružena obitelji i prijateljima, ali i muškarcem za kojeg se pretpostavlja da je njezin odabranik. Na nekoliko njih se vidi i kako ju je zagrlio rukama oko struka. S njim se ovog ljeta pojavila i u Dubrovniku, a bili su i na Mljetu, u Padovi, Monte Carlu i Veroni. Da se udaje, otkrila je na svom Instagram storyju s detaljima djevojačke zabave.

'Osvojio me svojom jednostavnošću i pažnjom. Dosad mi to nitko nije davao na način na koji on to čini', izjavila je nedavno za Story. Podsjetimo, Majoli iza sebe ima jedan propali brak. Umirovljena tenisačica 2006. se udala za Stipu Marića, a njihova je svadba bila pravi spektakl od 250 tisuća eura. Njihova ljubavna priča završila je šest godina kasnije. Bivši supružnici jedno drugog su javno blatili, prijavljivali policiji i prozivali za nasilje. Ono dobro što je proizašlo iz njihovog braka je zajednička kći Mia koja je prije nekoliko mjeseci napunila 14 godina i pretvorila se u pravu ljepoticu.

  • +5
Iva Majoli Izvor: Cropix / Autor: Vladimir Dugandzic / CROPIX