Bila je Leptirica

Iz 'Masked Singera' ispala Ivana Mišerić, a u publici showa su bila i neka poznata lica

22.04.2023 u 22:35

Bionic
Reading

Medo, Čudnovište, Tovar, Kraljica i Leptirica borili se za opstanak u velikom subotnjem televizijskom spektakl na RTL-u, no maske su morale pasti za Jadranku Kosor i mnogima omiljenu radijsku voditeljicu

Leptirica, točnije Ivana Mišerić je nastupila s pjesmom 'Vidi se iz aviona' od Domenice Žuvele, a radijska voditeljica se za taj nastup spuštala sa stropa. Zapjevala je i hit Harry Stylesa 'As it was'.

Saša Lozar je mislio kako je ispod maske Nataša Janjić. Borko Perić je mislio da je ispod maske bila Hana Huljić, a Nives Celzijus je pogodila da je to njezina najbolja prijateljica, Ivana Mišerić koja joj se nakon skidanja maske ispričala što joj je morala lagati i izmišljati razne razloge što se ne vide. 'Nisi ti lagala, ti si samo dobro glumila', rekla je Nives, kojoj se radijska voditeljica ispričala što ju je lagala. 'Bilo je fenomenalno', poručila je Mišerić.

Polufinalnu večer 'Masked Singera' poznata su lica pratila u društvu svojih najmlađih. Voditeljica Ana Brdarić Boljat stigla je u društvu svoje kćeri, a svoje najmlađe na spektakularnu večer dovele su i Marijana Batinić te glumica Ivana Roščić. Na polufinale je stigao i trener Edin Mehmedović, koji je nedavno iz showa ispao, a bio je - Banana.

Poznati na Masked Singeru Izvor: Promo fotografije / Autor: RTL promo