'Masked singer'

Otkrivena maska Vrtnog patuljka: Show je napustio glumac Miran Kurspahić

15.04.2023 u 23:05

Bionic
Reading

U novoj epizodi popularne emisije 'Masked Singer' nastupilo je šest maski, a ispao je Vrtni patuljak iza kojeg se krio glumac Miran Kurspahić

U subotnjoj epizodi 'Masked Singera' show je napustio glumac Miran Kurspahić koji je nastupao iza maske Vrtnog patuljka.

'Ovo je bio savršen tajming, hvala publici koja je glasala. Ja više nisam mogao slušati narodnjake, sljedeći vikend nastupam sa svojim bendom u Tvornici. Ne bih mogao biti na dvije lokacije.'

Nakon što su se prošle subote konačno spojile maske iz skupina A i B i zapjevale na istoj pozornici, a svoj su identitet otkrili Edo Mehmedović ispod Banane te Pantera Mila Elegović, danas su uslijedila nova zvjezdana uzbuđenja i još jedno otkrivanje identiteta!

Ukupan početni broj maski sada se prepolovio i ostalo ih je još samo šest, a tri nova dvoboja bila su napetija nego ikad prije. Medo, Čudnovište, Tovar, Kraljica, Vrtni patuljak i Leptirica već su dovro znali da su uspjeli osvojiti te dobro zavarati gledatelje i paneliste pa svaki njihov novi nastup mora biti uistinu spektakularan kako bi tu svoju misiju uspješno nastavili.

  • +9
'Masked Singer' Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

I među panelistima je postalo sve glasnije, a trofej 'Zlatno uho' sve im je primamljiviji pa su njihove metode sve raznolikije. Iako su svi oduševljeni detaljnosti analize Nives Celzijus i faktografskim podacima koje iznese svake subote, u prethodnoj je epizodi potpuno rasturio Saša Lozar koji je imao najviše razloga za veselje u napetoj utrci za trofej.

Naime, upravo je on vodio s dva osvojena boda. Iza njega je bio Borko s jednim osvojenim bodom, a detektivke su bile na nuli. U prošloj je epizodi Saša, iako prekasno, izvrsno detektirao kako se ispod maske Banane skriva upravo Edo, a kao šećer na kraju dobio je bod za Panteru jer je, čim ju prvi put čuo, na papir zapisao kako to mora biti Mila Elegović.

Nikolina Pišek ponovno zasjala u Masked Singeru Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

'S obzirom na to da sam ja zlatni dečko zlatne kose i zlatnog brka, red je da dobijem i Zlatno uho. Neće valjda Borko!', šalio se Saša na račun svog kolege detektiva pa dodao:

'Očekujem da večeras napokon skinemo bar jednu masku od onih koje nas najviše muče – Vrtni patuljak ili Čudnovište, te doznamo je li ispod maske Kraljice stvarno'J.K.'

Želja mu se na kraju ostvarila pa smo saznali da se iza maske Vrtnog patuljka krio glumac Miran Kurspahić.