FINALNI TRAILER

U kina stiže 'Barbie': Voljeli je ili mrzili, ovo je pravi ljetni hit

26.05.2023 u 12:36

Bionic
Reading

Još samo malo moramo čekati da u hrvatska kina stigne dugonajavljivani hit 'Barbe'. Kako je otkriveno, datum prikazivanja stavljen je na 20. srpnja, a ususret premijeri, pušten je i finalni trailer koji će privući svačiju pažnju

Ako volite Barbie, ovo je film za vas. Ako mrzite Barbie, ovo je film za vas. Finalni trailer za najzabavniji film ovog ljeta, 'Barbie', konačno je online i otkriva pogled kao nikada do sada na njezin ružičasti svijet.

Kao dobitna kombinacija pokazala se suradnja redateljice Grete Gerwig s glavnim glumcima - Margot Robbie u ulozi Barbie i Ryana Goslinga kao Kena.

Brabie | Trailer #3 | 2023 Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Radnja filma prati, naravno, Barbie, koja živi u svom Barbie svijetu plastičnih kućica i automobila, isklesanih trbušnjaka i podignutih stopala kada se počne suočavati sa čudnim problemima. Odjednom iz tuša teče hladna voda, kroz glavu joj prolaze misli o prolaznosti, a najgore od svega što su joj i stopala postala - ravna!

savršeni par

[FOTO] Vatromet boja i ludi stajlinzi: Margot Robbie i Ryan Gosling kao Barbie i Ken u kičastim izdanjima

Pogledaj galeriju

Kako bi otkrila što se događa, mora otputovati u stvarni svijet, a na tom putovanju joj se pridružuje i Ken. No, ni dolazak u stvarni svijet ne prolazi najbolje jer za Barbie kreće potjera u kojoj je Mattel pokušava vratiti u Barbie kutiju.

RUŽIČASTO JE IN

Pogledajte najnovije fotografije Margot Robbie i Ryana Goslinga kao Barbie i Kena; o njihovim stajlinzima ne prestaje se govoriti

Pogledaj galeriju

Moramo priznati da su nas privukla i zvjezdana imena koja se nalaze u filmu. Pa tako kao barbike, osim Margot Robbie, možemo vidjeti Dua Lipu, Emmu Mackey, Issu Rae, Kate McKinnon, Hari Nef, Annu Cruz Kayne, Sharon Rooney, Emerald Fennell, Nicolu Coughlan, Alexandru Shipp i Ritu Arya. Osim Ryana Goslinga kao Kena ćemo gledati Simua Liua, Michaela Ceru, Ncutija Gatwu, Kingsleyja Bena-Adira i Scotta Evansa, dok ljude glume Will Ferrell, America Ferrera i Helen Mirren.