umjesto margot robbie

Iznenadit ćete se: Zanosna Izraelka bila je prvi izbor za ulogu Barbie

25.05.2023 u 23:44

Bionic
Reading

Izraelska glumica koju je proslavila uloga 'Wonder Woman' bila je prvi izbor Margot Robbie za ulogu legendarne Barbie u nadolazećem filmu Grete Gerwig

Na iznenađenje mnogih, a prema riječima Margot Robbie, Gal Gadot je prvotno razmatrana za ulogu Barbie. Zvijezda filma 'Wonder Woman 1984' bila je prvi izbor redateljica Grete Gerwig i Margot Robbie za ulogu legendarnog lika popularne igračke, prije nego što je uloga na kraju pripala australskoj glumici.

Robbie, koja je također producentica nadolazećeg filma, rekla je u novom intervjuu za Vogue da su ona i Greta Gerwig tražile nekoga tko ima 'Barbie energiju' - i mislile su da je Gadot savršena za tu ulogu.

'Gal Gadot ima Barbie energiju' rekla je glumica koja je osvanula na naslovnici prestižnog magazina za srpanj 2023. 'Zato što je Gal Gadot tako nevjerojatno lijepa, ali ne mrzite je zato što je tako lijepa, jer je tako istinski iskrena i tako entuzijastično ljubazna da je to gotovo luckasto,' rekla je.

Gal Gadot se nažalost nije mogla posvetiti ulozi Barbie, pa je na kraju sama Margot Robbie uskočila na mjesto glavne glumice.

Mnogo prije nego što je Gadot razmatrana za tu ulogu, Amy Schumer je prvotno najavljena kao glavna uloga u Sonyjevom akcijskom filmu o Barbie 2016., iako je četiri mjeseca kasnije, u ožujku 2017., potvrdila da neće biti u filmu, opravdavši se preklapanjem gustog rasporeda raspored sukobi.

No, čini se da se zvijezda filma 'Babylon' itekako dobro snašla u ulozi Barbie, ako je za suditi prema viralnim trailerima za film u kojem glumi zajedno s kolegom Ryanom Goslingom, koji glumi Barbienog dečka Kena.

Govoreći o svojoj transformaciji, 42-godišnji Gosling je rekao da mu je Robbie pomogla da se uživi u lik Kena svaki dan na setu. 'Margot mi je ostavljala ružičasti poklon s ružičastom mašnom, od Barbie za Kena, svaki dan dok smo snimali,' rekao je Ryan za Vogue. 'Svi pokloni su bili povezani s plažom. Poput školjke ili surferskog znaka. Jer Kenov posao je plaža. Nikad nisam sasvim shvatio što to znači. Ali osjećao sam kao da pokušava pomoći Kenu da razumije, kroz ove darove koje je davala,' dodao je.

Film Barbie u kina stiže 21. srpnja, a u filmu se pojavljuju Kingsley Ben-Adir, Scott Evans, Simu Liu i Ncuti Gatwa kao različite verzije Kena, dok Hari Nef, Emma Mackey, Dua Lipa, Anna Cruz Kayne, Sharon Rooney, Kate McKinnon, Nicola Coughlan, Alexandra Shipp, Ritu Arya i Issa Rae igraju verzije Barbie.

  • +2
Margot Robbie Izvor: Profimedia / Autor: Eric Charbonneau / Shutterstock Editorial / Profimedia