obiteljske veze

U kakvom su zapravo odnosu princeze Beatrice i Eugenie s Meghan Markle?

20.03.2023 u 10:48

  • +10

Princeza Eugenie i Beatrice

Izvor: Profimedia / Autor: Rupert Hartley / Shutterstock Editorial / Profimedia

Bionic
Reading

Princeza Eugenie vrlo je bliska s princem Harryjem, dok Beatrice živi svoj život privatnije pa i drži odnose podalje od očiju javnosti. Poznanstvo Meghan sa sestrama Beatrice i Eugenie seže vremenski još prije upoznavanja s 'princem H', a njihovi odnosi danas nešto su drugačiji od početaka

Odnosi između članova kraljevske obitelji uistinu su zamršeni. Otkad su se Harry i Meghan preselili u Kaliforniju i uzrokovali velike drame u obitelji, jedna je rođakinja iz bližeg kruga uspjela staviti sve na stranu i poći odbjeglom bratiću u goste. Odnos princeze Eugenie i princa Harryja oduvijek je bio vrlo blizak, no zanimljiv je i odnos Meghan s Harryjevim sestričnama - Eugenie i Beatrice.

Nije poznato kada su se Beatrice, Eugenie i Meghan prvi put upoznale, no čini se da je to bilo prije negoli je Harry upoznao Meghan koja mu je osvojila srce.

U ožujku 2021. godine Meghan je u intervjuu s Oprah otkrila da je poznavala princezu Eugenie prije nego što je počela izlaziti s Harryjem: 'Eugenie i ja smo se poznavale prije nego što sam ja upoznala Harryja, tako da je bilo ugodno. Mi smo s njima prijatelji kao par', rekla je misleći na Eugenie i njezina supruga Jacka Brooksbanka. Međutim, nije spomenula kako i odakle poznaje princezu Beatrice. Navodno su se Eugenie i Meghan upoznale preko njihove zajedničke prijateljice, modne dizajnerice Mishe Nonoo, koja je također bliska prijateljica Beatrice.

Kako je veza Harryja i Meghan postajala sve ozbiljnija, glumica se počela pridruživati ​​kraljevskoj obitelji na druženjima, na događajima uključujući Božić u Sandringhamu i proslavu kraljičinog rođendana u Royal Albert Hallu.

No, kako je njihova veza prerasla u brak, jedna odluka princa Harryja i Meghan Markle pogodila je Eugenie i Beatrice te pomrsila njihove odnose.

Vjenčanje i poseban dan princeze Eugenie Harry i Meghan iskoristili su da objave da očekuju svoje prvo dijete, zbog čega je mladenka pala u drugi plan. Poznavatelji kraljevske obitelji rekli su da je Meghan sama zakopala dobre obiteljske odnose iskoristivši tuđe vjenčanje za objavu vlastite velike vijesti. Taj potez naljutio je princezu Eugenie i njezinu majku Fergie, no princeza Beatrice nije javno istupala sa svojim stavovima.

Ipak, Beatrice je na neki način uzvratila udarac Sussexima.

Princeza Beatrice udala se na skromnoj ceremoniji usred pandemije Covid-19, ali Meghan i Harry nisu prisustvovali. Ne zna se je li razlog zatvorenost zemalja za putovanja ili nešto drugo, no njihov izostanak daje naslutiti o odnosima. Osim toga, u svibnju 2021. Beatrice je na godišnjicu braka Harryja i Meghan objavila da je trudna. U to su vrijeme izvori bliski kraljevskoj obitelji zaključili da je Beatrice sigurno na neki način 'osvetila' svoju sestru.

'Beatrice i Eugenie stvarno vole Harryja i Meghan, ali Beatrice je sigurno znala kako će to izgledati', rekli su, a o narušenim odnosima Beatrice i Meghan svjedoči i činjenica da Beatrice nije bila jedna od 40 zvijezda koje su odabrane da sudjeluju u vojvotkinjinom 40. rođendanskom videu i inicijativi 40x40.

I dok je princeza Eugenie već nekoliko puta bila u Kaliforniji, njezina sestra Beatrice nije joj se pridružila.

  • +8
Harry i Meghan u South Parku Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia