IVAN TODORIĆ I MILICA MIHAJLOVIĆ

U jeku afere Agrokor, najmlađi Todorićev sin oženio srpsku manekenku?

23.10.2017 u 13:20

Bionic
Reading

Tek nakon što je dao iskaz u Državnom odvjetništvu i otišao posjetiti majku Vesnu Todorić, odvjetnica Jasna Novak otkrila je kako je njezin klijent, najmlađi Todorićev sin Ivan, bio u Zagrebu, u koji je stigao iz Švicarske. U toj zemlji trenutno boravi, kako je rekla, i njegova supruga Milica koja ovih dana treba roditi njihovo prvo dijete

Ivana Todorića tereti se, kao i ostale, za zlouporabu povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje isprava. Supruga mu je u visokom stupnju trudnoće i vjerujem da će zbog toga morati otići iz Hrvatske, ali naglašavam - svakom pozivu će se odazvati!', riječi su to Jasne Novak, odvjetnice najmlađeg sina Ivice Todorića, Ivana Todorića.

  • +27
Ivan Todorić Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunić

Ovom je izjavom Jasna Novak otkrila očito neke nove stvari u životu Ivana Todorića i njegove odabranice, srpske manekenke Milice Mihajlović, koji su, očito, svoju dugogodišnju vezu okrunili brakom uoči rođenja njihova prvog djeteta.

U jeku afere Agrokor, Ivan Todorić boravi izvan Hrvatske, a kako donosi novinar N1 televizije Antonio Zavada u svojoj objavi na Twitteru, zemlja u kojoj trenutno borave on i Milica je Švicarska.

Jutros se Ivan Todorić pojavio na ispitivanju i dao svoj iskaz u Državnom odvjetništvu, nakon čega je otišao kod majke.

Najmlađi od troje djece obitelji Todorić javnosti je postao poznat prije nekoliko godina, kada je bio u vezi s pjevačicom Lanom Jurčević. Iako su svoju vezu pokušavali sakriti od javnosti, o njoj se ipak doznalo. Nakon sedam godina 2007. krenuli su svatko svojim putem.

I on je, baš poput starijeg brata i sestre, diplomirao ekonomiju, a u tvrtki je imao poziciju predsjednika Nadzornog odbora. U mlađim danima bio je poznatiji po tulumarenjima s pripadnicima tzv. zagrebačke zlatne mladeži, no onda se ipak smirio.

Milica Mihajlović Izvor: Pixsell / Autor: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Poslovni put 2009. godine u New York bio je sudbonosan za njegov ljubavni život jer je upoznao srpsku manekenku Milicu Mihajlović, koja je ondje nosila revije. Njihova je veza od samih početaka bila burna, a navodno su često prekidali i mirili se. Na vjenčanju Ivana Valentića, kojem je Ivan Todorić bio kum, svoju je djevojku upoznao s roditeljima, a Milicu se često može vidjeti u društvu njegove sestre Ive Balent.