Jači od vremena

U jednom od traženijih svadbenih bendova nekada je svirao i Ivan Zak

19.04.2019 u 11:01

Bionic
Reading

Grupa Mystic na sceni djeluje već 25 godina i jedan je od traženijih svadbenih bendova. U prvoj postavi nekada je svirao i Ivan Zak koji je s bendom ostvario svoje prve nastupe u klubovima. Njihovo prijateljstvo kroz godine je samo jačalo, a rezultat je nova pjesma 'Jači od vremena' koju je za Mystic napisao upravo Zak

Članovi benda Darko, Vurica, Danijel, Damir i Miro o Zaku imaju samo riječi hvale: 'Sa Zakom se zbilja znamo od kada smo bili klinci i još tada nam je bilo drago kada se odlučio za solo karijeru. Danas smo još ponosniji na njegov uspjeh iako mu odlazak nismo zaboravili pa ga time ucjenjujemo i 'koristimo' za nove pjesme kao što je i ova', kroz smijeh su nam rekli dečki.

Bend ima preko 100 nastupa godišnje,a na njihovom repertoaru sada će se naći i novi singl 'Jači od vremena'. Dečki ne misle stati na tome već u planu imaju i samostalni nosač zvuka jer im je glavni cilj lokalno djelovanje podići na višu razinu.

Novu pjesmu grupe Mystic možete poslušati na linku, a premijeru će dečki održati na sam Uskrs, 21.4. od 21 sat, u šatoru Garden bara u Jastrebarskom.

Iako je od zajedničkih nastupa prošlo puno vremena, više je nego očito da sve što ima Zakov potpis ima i zagarantiran uspjeh.

Izvor: Promo fotografije / Autor: Darko Golubic