SITNICE KOJE ŽIVOT ZNAČE

U godini koju mnogi žele što prije zaboraviti, Petar Grašo je našao tračak pozitive

03.01.2021 u 21:02

Bionic
Reading

Splitski glazbenik Petar Grašo, kao i većina ljudi iz glazbene industrije trpi zbog pandemije koronavirusa kojega je i sam prebolio, no i u ovim teškim vremenima pronalazi pozitivnu stranu

'Sretan sam što sam imao vremena provesti vrijeme s dragim ljudima više nego inače jer bih u normalnim okolnostima proveo gotovo cijelu godinu na putu i na turneji', kaže osvrćući se na 2020. godinu Grašo u intervjuu za Večernji list.

Karantenu je sa svojom partnericom Danijelom Martinović proveo u splitskoj kući u krugu obitelji.

  • +10
Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

'Bavili smo se sitnicama oko kuće i svim onim svakodnevnim stvarima koje nismo stizali zbog putovanja i odsutnosti proteklih godina', kaže Grašo, koji se nada da će se ipak sve brzo vratiti u normalu.

'Koncerti su moj život, moj posao i moja radost i naravno da mi nedostaju, no nadam se i vjerujem da će svega toga biti vrlo brzo. Po nekim procjenama stručnjaka, proljeće i ljeto mogli bi donijeti svojevrsno opuštanje mjera koje bi omogućile okupljanje većeg broja ljudi. U planu je organizacija većih koncerata, no to ćemo objaviti kada budemo u to sigurni', kaže splitski glazbenik.