NI NJEGA NIJE ZAOBIŠLO

Petar Grašo prebolio koronavirus pa otkrio kakve je simptome imao

08.12.2020 u 15:51

Bionic
Reading

Za razliku od svojih kolega s estrade, Petar Grašo s koronom se borio u tajnosti. Kako je otkrio, imao je blage simptome, a sve se odvilo prije tri tjedna

Kako je potvrdio za Slobodnu Dalmaciju, i Petar Grašo našao se među mnoštvom koje se zarazilo Covidom-19. 'To je bilo prije tri tjedna, imao sam blage simptome, tako da nemam što reći', potvrdio je poruci za Slobodnu Dalmaciju.

Za razliku od svojih kolega glazbenika, koji su o svom iskustvu s koronavirusom pričali javno, Petar Grašo odlučio je odbolovati daleko od očiju javnosti, ne pišući o svemu po društvenim mrežama.

Inače, ni Petar Grašo već mjesecima, radi krize u glazbenoj industriji, nema gaža, a jedan od zanimljivijih njegovih nastupa u ovoj godini bio je onaj početkom svibnja, povodom blagdana svetog Duje, kada je na praznom Peristilu otpjevao neke svoje najveće hitove.

  • +10
Petar Grašo Izvor: Pixsell / Autor: Marin Tironi/PIXSELL

'Svirao sam pred dosta tisuća ljudi, ali ovo je definitivno jedan od svečanijih trenutaka u mojoj karijeri. Svrha svakog koncerta trebala bi biti da se ljudi zabave i da ih bude što više. To je ono što svi glazbenici žele i čemu streme, međutim u ovakvim okolnostima, kad su socijalni kontakti svedeni na minimum, držati ovakav koncert za mene je definitivno neobično', izjavio je tada.