fanovi su oduševljeni

Zvijezda serije 'Drugo ime ljubavi' pokazala svoj skriveni talent

12.05.2020 u 15:31

Bionic
Reading

Redateljica i glumica koja je simpatije šire javnosti pokupila zahvaljujući ulozi Maje u dramskoj seriji koja se trenutno emitira na Novoj TV, svoje je pratitelje na društvenim mrežama iznenadila pravom glazbenom poslasticom i dala naslutiti kako bismo je ubuduće mogli gledati i u mjuziklima

Glumci su često multi-talentirani i snalaze se u mnogim područjima, a jedno od njih je i pjevanje. Arija Rizvić koju trenutno gledatelji mogu pratiti u jednoj od glavnih uloga serije 'Drugo ime ljubavi' pokazala je da ima zavidne vokalne sposobnosti. S jednim od najcjenjenijih hrvatskih glazbenika, gitaristom, aranžerom i inovatorom Ivanom Pešutom snimila je cover skladbe 'Cabaret'.

'Jednog karantenskog dana, tužni što ne možemo napravit koncert i predstavu ili jednostavno otići na iste, odlučili smo u dnevnom boravku napravit svoj mali glazbeno - kazališni stage, odnosno malu zabavnu cabaret pozornicu. I tako krenuvši muzicirat, doleti nam pod prste gitare i glasa pjesma 'Life is a cabaret' iz filma Cabaret. Osjetili smo pozitivu i odlučili ga snimit', poručuje mlada glumica i kazališna redateljica.

'Odabrali smo je baš radi simboličnog teksta na početku, kao poziv da se okrenemo lijepim stvarima, kažemo život je samo cabaret i na taj način širimo pjesmu i veselje. Inače ja obožavam mjuzikle pa smo tako i krenuli svirati po kući dok nismo došli do ove. Budući da sam vezana uz kazalište u montaži smo se poigrali s videom i napravili animacije', ispričala je za tportal Arija.

Podsjetimo, iza lijepe Riječanke veliki je broj uspješnih i hvaljenih predstava i projekata, a među ostalim je dobila nagradu publike za najbolju predstavu 'Povratak' na Marulićevim danima u Splitu te još dvije glumačke nagrade na Festivalu glumca. Režirala je i dvije glazbeno-dramske predstave.

Izvor: Društvene mreže