BECKHAMU JE DOSTA

U dramu oko sukoba Nicole Peltz i Victorije Beckham upleo se i bivši nogometaš koji se odlučio suočiti sa sinom Brooklynom

30.09.2022 u 14:45

Bionic
Reading

Drama u koju su se zaplele svekrva i snaha, Victoria Beckham i Nicola Peltz, rezultirala je time da je bivši nogometaš David Beckham odlučio sjesti sa najstarijim sinom, Brooklynom Beckhamom, te ga je suočio sa svime što se događa

‘Mislim da do sada David nikada nije izgubio živce zbog Brooklyna ili da je imao razloga oštrije razgovarati s njim. No, to se sada napokon dogodilo. Razgovarao je s njim i rekao mu: ‘Znaš da mi to ne radimo u našoj obitelji!’ Nakon toga mu je rekao: ‘Što će se iduće dogoditi ovisi o vama, no mi smo završili s dramom!’’, rekao je dobro upućeni izvor o cijeloj situaciji.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, 47-godišnjeg Davida Beckhama uzrujao je komentar 27-godišnje snahe Nicole Peltz i sina Brooklyna iz njihovog nedavnog intervjua za američko izdanje Grazije.

U njemu je mladi bračni par, koji se vjenčao 9. travnja, progovorio o navodnom sukobu snahe i svekrve.

  • +9
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

‘Da budem iskren, moja mi je supruga na prvom mjestu i ne želim je nikada vidjeti uzrujanu. Kada ljudi govore smiješne stvari, samo popričamo o tome i idemo dalje. Čuvamo leđa u potpunosti jedno drugome i idemo dalje zajedno’, rekao je u intervjuu Brooklyn Beckham i iz takta izbacio slavnog oca.

Nicola Peltz pak se dotakla trenutka kada je odlučila da neće pred oltar u vjenčanici koju bi dizajnirala Victoria Beckham, već u Valentino kreaciji.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: BrosNYC / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

‘Trebali smo početi s dizajniranjem haljine, a onda je prošlo nekoliko dana da mi se itko javio. Victoria je nazvala moju mamu i rekla da njezin atelje ne može stići napraviti vjenčanicu. Razgovarala sam s mamom i svojom stilisticom Leslie i rekla: ‘Pa, nažalost ovo se ne može dogoditi, koji nam je sljedeći korak?’.’

Izvor za Daily Mail tvrdi da je ono što je zgrozilo Davida Beckhama je što se iz intervjua čini kako njegov sin ‘u javnosti pere prljavo obiteljsko rublje’.