EMOTIVNA ZVIJEZDA

David Beckham čekao satima u redu pa zaplakao ispred lijesa kraljice Elizabete II

16.09.2022 u 16:48

Bionic
Reading

Britanska nogometna zvijezda David Beckham pridružio se tisućama ožalošćenih koji su čekali u redu ispred londonskog Westminster Halla gdje je trenutno položen kraljičin lijes

Poput običnih smrtnika, poznati Britanac strpljivo je čekao u redu za ulazak u Westminster Hall gdje se trenutno nalazi lijes kraljice Elizabete II, a čiji će se pogreb održati u ponedjeljak, 18. rujna.

Iako je pokušao proći nezapaženo u gomili noseći crni kačket na glavi, to se nije dogodilo, štoviše, uspio je izazvati pravu pomutnju. Obožavatelji su uzbuđeno dijelili fotografije bivše nogometne zvijezde na društvenim mrežama dok je više od 10 sati čekao da oda počast kraljici Elizabeti II.

David Beckham Izvor: Profimedia / Autor: GRAHAM STONE / Avalon / Profimedia

‘Imao sam sreću što sam nekoliko puta u životu imao priliku biti u blizini Njezinog Veličanstva. Tužan dan, ali dan za sjećanje na nevjerojatno nasljeđe koje je ostavila’, za britanski ITV News izjavio je Beckham.

Dok je strpljivo čekao u redu i odgovarao na pitanja novinara, 47- godišnja zvijezda do ulaska u Westminster Hall kratila je vrijeme povremeno pozirajući za selfije s obožavateljima.

Kada je napokon pristupio lijesu britanske kraljice, nije skrivao emocije brišući suze dok joj je odavao posljednju počast, a sve su očekivano zabilježile kamere.

  • +45
Bdijenje nad kraljičinim lijesom u Westministerskoj palači Izvor: Profimedia / Autor: Tim Rooke / Shutterstock Editorial / Profimedia