obiteljska posla

Sve je počelo s dramom oko vjenčanice, a napetost između obitelji Beckham i Peltz svakim je danom sve veća

02.09.2022 u 18:26

Bionic
Reading

Odnos između slavnog para Beckham i milijarderskog para Peltz poprilično je zahladio otkako se njihova djeca, Brooklyn i Nicola zavjetovali na vječnu ljubav i uplovili u bračnu luku

Hladni rat je počeo kada su se Nicola Peltz i Victoria Beckham sukobile oko njezine vjenčanice, a zvijezda Transformersa optužila je svoju novu svekrvu da je ukrala svu pozornost na njezinom vjenčanju. Beckhamovi su odbili platiti Brooklynovu američku zelenu kartu, tvrdi izvor, a nedavno je nekadašnja članica benda Spice Girl ignorirala svog sina i snahu na svojoj novoj reviju na Pariškom tjednu mode, tvrdi drugi izvor blizak obitelji.

Iako je novopečeni bračni par sretni i zaljubljeno se ne odvajaju jedno od drugoga, između njihovih obitelji kuhaju se nevolje. Izvor koji dobro poznaje Nicolu kaže da je drama započeta oko njezinog Brooklynovog vjenčanja u Palm Beachu na Floridi sada samo eskalirala.

Kako je slavna dizajnerica, mnogi u modnom svijetu su pretpostavili da će 48-godišna Victoria dizajnirati Nicolinu vjenčanicu. No umjesto toga, mladenka se na svibanjskoj naslovnici Voguea pojavila u odjeći s potpisom Valentina. Kasnije je u intervjuu rekla kako odustajanje od Victorijine modne ponude nije bilo osmišljeno kao omalovažavanje njezine nove svekrve. ''Namjeravala sam i stvarno sam to željela, a onda sam nakon nekoliko mjeseci shvatila da njezin atelje to ne može učiniti, pa sam morala odabrati drugu haljinu', rekla je Nicola za Variety prošli mjesec. No osoba bliska Nicoli za Daily Mail je otkrila kako 27-godišnja Nicola zapravo nikada nije namjeravala nositi Victoriju haljinu na svom vjenčanju.

  • +4
Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Uvijek joj je dopuštala da nešto dizajnira.Ali nikad to nije namjeravala staviti sebe. Ona ima previše talentiranih prijateljica dizajnera,' otkrio je izvor. Drugi izvor koji je također upoznat s kontroverzom oko haljine naveo je kako vjeruje da je Nicola doista razmišljala o nošenju dizajnerske haljine svije svekrve, ali je ostavljena na cjedilu u 'zadnjem trenutku'. 'Valentino je bio zabrinut da neće imati dovoljno vremena za izradu haljine jer Victoria sve do zadnjeg trenutka nije rekla da njezin atelje ne može izraditi haljinu za Nicolu,' rekao je drugi izvor.

Nakon što se drama s haljinom slegla, Nicola se uvrijedila kada je Davidov i Victorijin blizak prijatelj Marc Anthony održao prekrasan govor na njezinom vjenčanju - o Victoriji, otkriva jedan izvor. 'Bila je to oda Victoriji i tome kako je sjajna. Nicola voli biti u središtu pozornosti, osobito na dan svog vjenčanja. Dakle, ovo ju je stvarno, stvarno iznerviralo. Odjurila je usred svadbenog prijema sa sestrom Brittany i mamom, i plakala je', rekao je izvor.

Drugi izvor se složio da je Nicola bila uznemirena tijekom primanja, ali ne zato što je Anthony bio oduševljen Victorijom. Taj izvor pak tvrdi da je nekadašanja Posh Spice ukrala pjesmu mladenaca 'First Dance' za vlastiti ples majke i sina, i to nekoliko trenutaka prije nego što su Brooklyn i Nicola trebali nastupiti pred svojim gostima. ‘Marc je zamolio Nicolu i Brooklyna da odaberu svoju omiljenu pjesmu koju će posvetiti njima, a ta im je bila najdraža. Nicola i Brooklyn su krenuli prema podiju jer su mislili da ih Marc predstavlja za poseban ples uz ljubavnu pjesmu koju je par odabrao. Ali bez ikakvog upozorenja i na Victorijin zahtjev, Marc je to prebacio na ples majke i sina koristeći istu pjesmu,' dodao je drugi izvor za Daily Mail te dodao kako j većina gostiju mogla vidjeti da se nešto neobično dogodilo.

Isti izvor također tvrdi da je Grammyjem nagrađena latino pop zvijezda Anthony dobila pozamašnu svotu od obitelji Peltz da se pojavi i nastupi s bendom, unatoč njegovom bliskom prijateljstvu s Davidom.

U svemu tome, 23-godišnji Brooklyn osjećao se kao da se nalaz između dvije vatre. 'Brooklyn se osjećao jako loše jer njegovu mamu jednostavno nije bilo briga. Ona misli da je Nicky razmaženo derište, a on se sjećao se odgovornim radi svega', rekao je izvor. Također je otkrio da mladi bračni par živi na velebnom imanju Peltzovih, ali i da žive od novca Nelsona Peltza, Nicolinog oca. Tako se priča kako upravo obitelj Peltz snosi troškove Brooklynove prijave za zelenu kartu, nakon što su to njegovi roditelji odbili platiti. 'Nelson plaća Brooklynovu vizu i sve njegove pravne troškove. Beckhamovi to ne bi učinili', tvrdi izvor.

I dok neki tvrde kako je Nelson Peltz strog prema Brooklynu te ga ne štedi u opominjanju, drug pak ističu kako ga Nicolin tata jako voli te ga čak smatrao vlastitim sinom. Kako god, velikodušnost obitelji Peltz i drama koja je nastala od vjenčana pa na dalje nesumnjivo je narušila Brooklynov odnos s njegovom obitelji.

poput barbie i kena

Modno usklađeni u trendi nijansi: Brooklyn Beckham i njegova lijepa supruga uvijek su u središtu pozornosti

Pogledaj galeriju

'Oduvijek sam znao da će se Brooklyn morati odvojiti od svoje obitelji jer se to događa kada ste Peltzeovima. Ako postanete jedan od Peltzeovih, u životu morate ostaviti cijelu svoju obitelj. Kao da ništa nije postojalo prije nego što ste ih upoznali. Nekako te uvuku u svoju mrežu,' otkriva izvor.

Prema riječima ovog obiteljskog prijatelja, Brooklyn i njegova nova žena osjećali su se odbačeno nakon što su otkrili da Victoria ima reviju na Tjednu mode u Parizu iz članka u časopisu. 'Nicola i Brooklyn dolaze na svaki tjedan mode u Parizu otkad su zajedno. Victoria zna da će Nicola biti tamo. Ona zna da će joj sin biti tamo. I svejedno ih nije pozvala,' kaže izvor. Ljudi bliski Nicoli smatraju kako je to Victoria učinila jer je bila zabrinuta da će sva pozornost biti na Nicoli i Brooklynu, te da će joj ukrasti svu pozornost, a da će njezina revija pasti u drugi plan.