zadovoljna i ISPUNJENA

U domu Vitomire Lončar je svečano i veselo: 'Još uvijek je tu ona ista, a opet, drukčija iskra… Nismo se izgubili. Tu smo'

01.06.2022 u 11:06

Bionic
Reading

Glumica, doktorica znanosti i osnivačica kazališta Mala scena živi svoju idilu. Ona i redatelj Ivica Šimić iz Hrvatske su prije šest godina preselili u Kinu gdje su pronašli priliku za napredovanje u poslu. Nikada nije skrivala koliko joj brak znači te je svojedobno priznala da ne bi mogla živjeti izvan braka i da je kroz bračnu zajednicu postala osoba kakva je: čvrsta, stabilna i ispunjena

'1. lipnja 1974. godine rekla sam mu: “Ti si čovjek mog života. Nemojmo gubiti vrijeme, našu pjesmu već sviraju”! On se samo smijao i na gitari prebirao Arsena “Tvoje nježne godine…” I evo nas, nakon 48 godina uspona i padova, poštovanja, povjerenja i - ljubavi. Još uvijek je tu ona ista, a opet, drukčija iskra… Nismo se izgubili. Tu smo. Moj Šimić i ja', napisala je Vitomira Lončar pored više fotografijama nježnih prizora sa svojim suprugom.

Ranije je Vitomira ispričala da se svako toliko zaljubi u svog supruga, a da se isto tako svako toliko znaju i udaljiti. Priznala je i da su prije više godina razmišljali i o rastavi. Prije tri godine obnovili su zavjete u maloj katoličkoj crkvi u Borobuduru, na otoku Javi. 'Daj nam, Bože, još nešto zajedničkih godinica u ljubavi, zdravlju i međusobnoj podršci. I, ako mogu još nešto zamoliti, da još malo putujemo... još malo', napisala je glumica i doktorica znanosti nedavno na društvenoj mreži.

'Niti mislim da imam obožavatelje niti skrivam svoj privatni život. Valjda vam se to čini jer je moj život – medijski dosadan, ha-ha. U braku sam s istim čovjekom s kojim sam provela većinu svog života, imam jedno (ne previše skandalozno) dijete i to je to', rekla je ta RTL.hr.

Vitomira Lončar Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album