uživa na moru

U domu Franke Batelić danas se naveliko slavi: 'Krećem u novi krug oko sunca'

07.06.2023 u 15:11

Bionic
Reading

Pjevačica i članica žirija 'Plesa sa zvijezdama', odnedavno ponosna vlasnica beauty brenda od jutra prima čestitke sa svih strana. Danas slavi svoj 31. rođendan, a svoj veliki dan obilježila je preslatkom fotografijom na društvenim mrežama

'S kojim zubom više ali jednakom strasti prema hrani, zahvalna na svemu čemu ne život uči i svemu što mi nosi - krećem u novi krug oko sunca', napisala je Franka Batelić uz fotografiju sebe kao djevojčice. Među prvima joj je stigla čestitka od Nike Turković i Petere Kurtele.

U Instagram pričama pokazala je da svoj veliki dan slavi u morskom ozračju baš kao i prošle godine. Pozirala je s prijateljicom koja također danas ima rođendan. Počastile su se ručkom a dobila je i desert s posvetom 'Od Viktora, Sofie i Grete'.

Prije nekoliko dana pjevačica se javila iz Labina, točnije iz starogradske jezgre, gdje je njezin mališan Viktor bio glavna zvijezda, a nakon toga se pohvalila i izletom do Trsta.

  • +5
Franka Batelić Izvor: Licencirane fotografije / Autor: Privatni album

'Volim život, uživati u malim stvarima, putovati, učiti nove stvari, usvajati nove vještine, upoznavati nove ljude, smijati se, plesati. Treba njegovati tu strast prema životu, to je ono što ovo naše putovanje na Zemlji čini jedinstvenim', izjvila je ranije za tportal.