RUSSELL CROWE

U debeljuškastom i proćelavom muškarcu rijetki su prepoznali slavnog oskarovca

14.11.2018 u 12:48

Bionic
Reading

Da je doista spreman sve napraviti za dobru ulogu, još je jednom dokazao australski glumac, zaštitno lice 'Gladijatora', Russell Crowe. Kako bi se čim lakše uživio u ulogu Rogera Ailesa, bivšeg šefa Fox Newsa, Crowe je uz pomoću maske postao proćelav te je 'natukao' i višak kilograma

Kako bi se čim bolje uživio u ulogu Rogera Ailesa, bivšeg šefa Fox Newsa, koji je naglo otišao u mirovinu nakon niza optužbi za seksualno zlostavljanje te je 2017. godine i preminuo, 54-godišnji Oskarovac sa glave ne skida periku rađenu po mjeri, zahvaljujući kojoj je postao proćelav i prosijed.

Upravo Rogera Ailesa utjelovit će u novoj televizijskoj seriji Russell Crowe, koja još uvijek nema ime, ali je rađena po knjizi 'The Loudest Voice In The Room', a u kojoj će glumiti rame uz rame s Naomi Watts, Siennom Miller i drugima. Da proteklih dana, na ulicama New Yorka, oko njega nisu bile kamere i cijela televizijska ekipa, rijetki bi u proćelavom i bucmastom muškarcu prepoznali upravo slavnog australskog glumca, koji je s maskom u potpunosti neprepoznatljiv.

  • +17
Russell Crowe Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Za ovu novu ulogu, Russell Crowe se morao priviknuti i na nošenje protetskog trbuha, kao i odijela koji mu vizualno 'nabacuje' kilograme. Inače, upravo Crowe spada u onu grupu glumaca, poput Christiana Balea, koji je za ulogu sve spreman napraviti.