PRIJATELJSTVO JE VAŽNO

U centru Zagreba: Aleksandra Mindoljević u najboljem društvu provela dan na bazenu

24.07.2023 u 10:55

Bionic
Reading

Nekada omiljeno televizijsko lice, Aleksandra Mindoljević, i dan danas ima vojsku obožavatelja koji pomno prate sve njezine objave na društvenim mrežama, a nije im promakla ni ona posljednja

Spas od vrućina nekadašnja televizijska voditeljica, potražila je kupanjem u bazenu koji se nalazi u samom centru Zagreba. Riječ je o jedinstvenom bazenu s nevjerojatnim pogledom na grad, koji se nalazi na dvadesetom katu nedavno otvorenog hotela koji se nalazi pored Doma sportova.

'I pametna i lijepa, što bi rekli Ličani', pao je komentar jednog vjernog pratitelja na Facebooku Aleksandre Mindoljević, koja je upravo tamo objavila dvije fotografije opuštanja na bazenu. U društvu drage prijateljice, s kojom je snimila selfie, Aleksandra je provela dan iz snova, a upravo je njezina prijateljica i zaslužna za drugu fotografiju.

Riječ je o fotografiji na kojoj Aleksandra Mindoljević u jednodijelnom kupaćem kostimu izlazi iz bazena. Njezina ljepota i osmijeh i danas oduševljavaju njezine obožavatelje, iako su prošle godine otkako je napustila male ekrane i krenula u sasvim drugom smjeru, ostvarivši karijeru i izniman uspjeh u području psihologije.

Danas psihologinju i sveučilišnu nastavnicu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu mnogi pamte kao omiljenu televizijsku voditeljicu, ali i jedne od najljepših žena u bivšoj Jugoslaviji.

Aleksandra Mindoljević Izvor: Pixsell / Autor: Robert Anic/PIXSELL

Podsjetimo, Splićanka Aleksandra Mindoljević je 1987. godine bila prva pratilja Miss Jugoslavije, a devedesetih godina je na HRT-u s Miljenkom Kokotom bila jedan od voditeljskih parova emisije 'Dobro jutro Hrvatska', a bila je angažirana i u emisijama 'Hrvatske lutrije', mozaičnim emisijama obrazovnog tipa te emisiji Gorana Milića 'Dobar dan', u kojoj je vodila i uređivala polusatni blok 'Svijet psihe'.

Još 1994. je diplomirala na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i tada radila u struci. Zbog svoje stručnosti, savršene dikcije i šarma i mnogi smatraju kako je velika šteta što je više ne gledamo na malim ekranima.