imaju skladan brak

Aleksandra Mindoljević Drakulić pokazala rijetku fotografiju sa suprugom

04.04.2023 u 10:27

Bionic
Reading

Danas psihologinju i sveučilišnu nastavnicu na Filozofskom fakultetu u Zagrebu mnogi pamte kao omiljenu televizijsku voditeljicu, ali i jedne od najljepših žena u bivšoj Jugoslaviji

Aleksandra Mindoljević Drakulić rijetko govori za medije, ali je zato vrlo aktivna na društvenim mrežama. Postavlja zanimljive objave vezane uz njezinu struku, a nerijetko pokaže i poneke prizore iz privatnog života.

Tako je sada pokazala fotografiju sa suprugom, čuvenim odvjednitkom Dankom Drakulićem s kojim ima sina Olega. Njezini oduševljeni pratitelji su komentirali kako su 'lijep par' i kako ih je 'lijepo vidjeti zajedno'.

Prisjetimo se, zgodna Splićanka, koja je 1987. godine bila prva pratilja Miss Jugoslavije, devedesetih godina na HRT-je voditeljskom paru s Miljenkom Kokotom bila dio emisije 'Dobro jutro Hrvatska' te u emisijama 'Hrvatske lutrije', mozaičnim emisijama obrazovnog tipa te emisiji Gorana Milića 'Dobar dan', u kojoj je vodila i uređivala polusatni blok 'Svijet psihe'. Još 1994. je diplomirala na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu i tada radila u struci. Zbog svoje stručnosti, savršene dikcije i šarma i mnogi smatraju kako je velika šteta što je više ne gledamo na malim ekranima.

  • +5
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Pixsell / Autor: Davorin Visnjic/PIXSELL