vječna ljepotica

Nekadašnja TV voditeljica plijeni pažnju mladolikošću, pogledajte kako danas izgleda Aleksandra Mindoljević Drakulić

09.02.2023 u 21:28

Bionic
Reading

Njezino lice, stas i glas godinama su osvajali gledatelje s malih ekrana. Na televiziju je došla 1994. godine, a jedan od dražih angažmana na HRT-u bio joj je u emisiji 'Dobro jutro, Hrvatska'. Njezin poslovni put odveo ju je u drugom uspješnom smjeru, a neodoljiva Splićanka, koja je prije skoro tri desetljeća ponijela i lentu prve pratilje na izboru za Miss Jugoslavije, još uvijek izaziva interes javnosti zbog prepoznatljivog šarma

Aleksandra Mindoljević Drakulić nakon što se oprostila od televizije postala je ugledna psihologinja, certificirana psihoterapeutkinja i sveučilišna nastavnica na Filozofskom fakultetu. Uspješno je spojila karijeru i privatni život s odvjetnikom Dankom Drakulićem i njihovim sinom Olegom.

Nekadašnja televizijska zvijezda više se ne pojavljuje u javnosti, ali je povremeno aktivna na Facebooku te postavlja zanimljive objave i fotografije bez šminke u kućnom izdanju. Prije koju godinu izjavila je da se sve manje šminka te da 'smisao života nalazi u ljepoti jednostavnosti, no ne i u njegovoj banalizaciji'. Najnovijom fotografijom izazvala je val oduševljenja.

Može se vidjeti da i dalje 'fura' bob frizuru, ali kosa joj je sve svjetlija, i da je zadržala mladolikost, čemu se mnogi dive.

  • +3
Aleksandra Mindoljević Drakulić Izvor: Cropix / Autor: Ranko Suvar / CROPIX

Inače, 2017. je doživjela moždani udar i mnoge je dirnula njezina iskrena ispovijest o zdravstvenom stanju. Na Facebooku je opisala i druge zdravstvene probleme s kojima se borila. Objasnila je da je prije moždanog udara imala osam operacija i da su to bili sve ginekološki zahvati, a među ostalim je 2014. operirana zbog hernije diska.