ANTHONY CICCONE

U 67. godini života preminuo Madonnin problematični brat

26.02.2023 u 18:10

Bionic
Reading

O smrti Anthonyja Cicconea javnost je obavijestio njegov šogor, glazbenik Joe Henry koji je u braku s njegovom i Madonninom sestrom Melanie Ciccone

Najstariji od Madonnine braće i sestara, Anthony Ciccone, preminuo je u 67. godini života. Tužnu vijest na Instagramu je objavio glazbenik Joe Henry, koji je oženjen Madonninom sestrom Melanie Ciccone.

'Moj šogor Anthony Gerard Ciccone napustio je zemlju prošle noći. Poznavao sam ga otkako sam imao 15, a naše dogodovštinama početim u Michiganu došao je kraj. Anthony je bio kompliciran lik, i sam Bog zna, zapleli smo se u nekim trenucima samo kako prava braća mogu. Ali volio sam ga i razumio bolje nego što sam ponekad bio spreman priznati', napisao je 62-godišnji Joe Henry uz crno-bijelu fotografiju Anthonyja Cicconea.

'Zbogom brate Anthony. Želim vjerovati da je Bog, u kojeg je tvoja blagoslovljena majka (i moja) vjerovala, čekao da te primi.'

Inače, Madonnina majka, Madonna Ciccone rodila je osmero djece, a preminula je 1963. sa samo 33 godine od karcinoma dojke.

Anthony Ciccone bio je itekako problematičan, godinama se borio alkoholizmom, a posljednjih nekoliko godina živio je kao beskućnik. Postoje neke priče kako je u jednom trenutku živio ispod jednog mosta u Michiganu.

  • +10
Madonna Izvor: Profimedia / Autor: B4859 / Avalon / Profimedia

Mnogi se još uvijek sjećaju kako je javno govorio protiv Madonne i ostale braće i sestara, optužujući ih da ne brinu za njega. 'U njihovim sam očima nula, sramota. Da se smrznem i umrem, moja obiteljvjerojatno ne bi ni znala, ni pitala barem šest mjeseci. Moj otac bi bio sretan da umrem od hipotermije, onda više ne bi morao brinuti o meni', govorio je svojedobno, no, navodno se 2017., nakon završene rehabilitacije, pomirio s obitelji.