Lourdes Leon

Ovo nije očekivala: Madonina kći 'poljubila vrata' na modnoj reviji Marca Jacobsa

03.02.2023 u 13:49

Bionic
Reading

Ovako neugodan trenutak društvene mreže dočekale su s posebnim veseljem. Lourdes Leon, Madonnina najstarija kći, zakasnila je na modnu reviju u New Yorku pa su ju zaštitari spriječili da uđe

Djeca slavnih danas su svuda: bave se filmom, glazbom, manekenstvom, kreiraju vlastite kolekcije odjeće i na društvenim mrežama grade vlastito mjesto u svijetu poznatih. Ako ste mislili da su 'nepo bebama' baš sva vrata ovog svijeta otvorena, ovo će vas razuvjeriti.

Madonnina kći Lourdes Leon htjela je doći 'u stilu' na modnu reviju Marca Jacobsa, ali na kraju joj se dogodila neugodna situacija. Nakon što je zakasnila na modnu reviju, zaštitari ju nisu pustili i morala se okrenuti i otići.

Incident koji je ponizio mladu zvijezdu dogodio se samo dvije godine nakon što je Lourdes proglašena zaštitnim licem kampanje modnog brenda za proljeće 2021. godine.

Društvene mreže strašna su stvar pa je jedan korisnik snimio poznatu nasljednicu kako pokušava ući u dvoranu gdje je revija održavana, ali zaustavilo ju je osiguranje dok se već penjala stepenicama. Pojavila se točno u vrijeme početka revije, no to je bilo prekasno.

@mickmicknyc Drama outside the #marcjacobs fashion show as #lourdes wasn’t allowed in after arriving exactly as the show started #nyfw #nyc #nycfashion #madonna ♬ original sound - New York Mickey

Naposljetku je odustala, rukama pokrila lice i u traper kompletu ušla u automobil koji ju je i dovezao.

Na vrijeme su stigla mnoga poznata lica, a među njima i Emily Ratajkowski, Nicky Hilton Rothschild i Ashley Graham.

Lourdes Leon Izvor: Profimedia / Autor: T.JACKSON / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia