LJUBIMAC ŽENA

Turski Brad Pitt: On je Bali Begova najveća konkurencija, ali u ljubavi mu baš i ne ide

11.12.2019 u 10:56

Bionic
Reading

Domaćoj publici je poznat po ulogama u serijama 'Gumuš', 'Strasti Orijenta', 'Bijeg'. Zbog dobre glume i još boljeg izgleda Kivanç Tatlitug postao je miljenik žena. Danas nosi titulu turskog Brad Pitta čije se ime često navodi u kontekstu po kojem je najveća konkurencija slavnom Bali begu, tačnije glumcu Buraku Özçivitu. Na radost obožavateljica diljem svijeta, tuski mediji pišu da se glumac bosanskog podrijetla, razvodi

Jedan od omiljenih turskih glumaca Kıvanç Tatlıtuğ 2016. godine se oženio stilisticom Basak Dizer. vjenčali su se u Parizu. U jednom od intervjua glumac je otkrio da je odmah znao da je ona prava žena za njega, a intimnu ceremoniju vjenčanja obilježila je činjenica da joj nije prisustvovala njegova majka.

No nedavno se počelo pisati da 35-godišnji glumac razmišlja o podnošenju zahtjeva za razvod braka, jer ga je supruga duboko povrijedila.

Naime, ispostavilo se da je njegova draga pila kontracepcijske pilule jer nije željela ostati u drugom stanju.

Podsjetimo, glumac podrijetlom je iz Bosne i Hercegovine. Rođen je 20. rujna 1983. godine u Adani na sjeveru Turske. Bio je uspješan košarkaš, a na nagovor majke prijavio se na natjecanje za Model of the World 2002. godine i pobijedio. Od tada je profesionalni model i glumac. Najutjecajniji turski list Hurriyet proglasio ga je 2009. godine najzgodnijim muškarcem u Turskoj.

Šest godina bio je u vezi s jedinom Miss svijeta iz Turske Azrom Akin, a bili su najpopularniji par u ovoj zemlji. Kivanč je bio na naslovnicama gotovo svih utjecajnijih magazina kao što su Men's Health, Marie Claire, Vogue i Elle, između ostalih.

Za jedan turski TV kanal Kivanc je svojedobno izjavio da još uvijek istražuje svoje korijene koji sežu do balkanskih područja, točnije do Bosne. Zemlju svojih predaka prvi put je upoznao 2008. kad je za potrebe snimanja posljednje epizode serije 'Ljubav i osveta' posjetio Mostar.