OČARAN LIJEPOM NAŠOM

Turneja po Jadranu: Nakon Dubrovnika i Korčule, Bon Jovi uživa na Hvaru

27.06.2019 u 13:01

Bionic
Reading

Slavni 57-godišnji pjevač Jon Bon Jovi trenutno s obitelji ljetuje u Hrvatskoj. Legendarni glazbenik prvo je posjedio sam jug Hrvatske i oduševio se Dubrovnikom. Potom se luksuznim brodom uputio na Korčulu, a sada već uživa na Hvaru

Jon Bon Jovi, njegova supruga Dorothea Hurley i dva sina na odmoru su u Hrvatskoj. Obitelj već nekoliko dana plovi na jahti Rarity, a do sad su vidjeli Cavtat, Dubrovnik i otok Korčulu. S Korčule su se potom uputili na obližnji Hvar gdje su se oduševili morskim delicijama.

Objedovali su u elitnom restoranu Gariful na samom vrhu hvarske rive, u koji dolaze mnoge slavne i bogate osobe. Osoblje restorana nije krilo sreću što je roker izabrao baš u njihov restoran.

'Kakva čast! Bilo nam je veliko zadovoljstvo što smo upoznali jednog od najvećih kompozitora, tekstopisaca i pjevača naše generacije - legendarnog Jon Bon Jovija. Nadam se da ste proveli divnu večer jer mi sigurno jesmo. Hvala što ste nam donijeli veselje i to ne samo nama, već i drugim gostima. Nadamo se da ćemo se ponovno vidjeti ', poručili su iz restorana putem društvenih mreža te sve popratili uz nekoliko fotografija.

Isti je restoran nahvalio i Bon Jovijev sin Jake. 17-godišnjak je svojim pratiteljima poručio da je to mjesto koje se obavezno mora posjetiti pri dolasku na otok.

  • +3
Jon Bon Jovi s obitelji stigao na odmor u Hrvatsku Izvor: Pixsell / Autor: Grgo Jelavic/PIXSELL