NAKON TEŠKE BOLESTI

Velika tuga u obitelji legendarnog glumca: Tim Roth oprostio se od 25- godišnjeg sina

31.10.2022 u 17:28

Bionic
Reading

Cormac Roth, 25-godišnji sin oskarovca Tima Rotha, preminuo je 16. listopada nakon borbe sa zloćudnom bolešću, priopćenjem za javnost otkrila je njegova obitelj

'Cormac je bio divlja, električna kugla energije i njegov duh je bio ispunjen svjetlom i dobrotom. Koliko god divlji bio, također je bio utjelovljenje dobrote. Nježna duša koja je donijela toliko sreće i nade onima oko sebe. Tuga dolazi u naletima, kao i suze i smijeh, kada se sjetimo tog lijepog dječaka kroz 25 godina i 10 mjeseci koliko smo ga poznavali. Neukrotivo i radosno i divlje i divno dijete. Tek nedavno muškarac. Volimo ga. Nosit ćemo ga sa sobom kamo god pošli’, stoji u priopćenju za javnost obitelji Roth.

Tim i Cormac Roth Izvor: Profimedia / Autor: Valery HACHE / AFP / Profimedia

U odnosu na oca, 25- godišnji Cormac odlučio je graditi glazbenu karijeru. Svoju dijagnozu javnosti je otkrio u travnju ove godine objavom na Instagramu i kako je zahvaljujući njoj izgubio sluh na jedno uho i drastično se udebljao.

'U studenom mi je dijagnosticiran rak zametnih stanica trećeg stupnja. Od tada se svakodnevno borim protiv toga’, otkrio je sin poznatog oskarovca naglasivši kako mu bolest nije oduzela volju za životom niti želju za daljnjim stvaranjem glazbe.

Cormac je diplomirao na američkom koledžu Bennington, bio je talentirani gitarist, skladatelj i producent, a njegova glazbena karijera 'tek je počela cvjetati', prema riječima njegove obitelji.

Mnogi od Cormacovih pratitelja izrazili su sućut ispod njegove posljednje objave na Instagramu, koja je podijeljena u kolovozu ove godine.

Cormac je u svojoj posljednjoj objavi zahvalio svojim pratiteljima na podršci, poručivši im 'Ne možete uvijek birati svoju sudbinu. Ne možete uvijek birati svoju budućnost.'

Iza Cormaca su ostali njegovi roditelji, Tim Roth i Nikki Butler , kao i njegova braća Hunter i Tim Jr te polubrat Jack Roth iz Timova prvog braka s glumicom Lori Baker.

Pjevač - rođen kao Michael Cormac Roth - bio je najmlađi od trojice sinova zvijezde filmova Quentina Tarantina. Godine 2018. objavio je album naslova ‘Phyton’, a 2020. godine radio je na glazbi za film ‘New Order’ redatelja Michaela Franca.