GODIŠNJI IZ SNOVA

Turneja Jadranom se nastavlja: Lily Allen sada je obišla Skradin i slapove Krke

26.08.2020 u 09:33

Bionic
Reading

Prije tjedan dana, kada je stigla u Hrvatsku, britanska pjevačica s društvom, dečkom i dijelom obitelji uputila se na sam jug zemlje. Posjetila je Dubrovnik, Lastovo, pa Vis i Split. Sada je po preporuci ostalih slavnih stranih glazbenika otišla razgledati jedan od naših najpopularnijih nacionalnih parkova

Baš kako je netom prije nje to učinio slavni košarkaš Magic Johnson, a prije njega brojne druge inozemne zvijezde koje su posjetile našu zemlju, britanska pjevačica Lily Allen odlučila je s krajnjeg juga Hrvatske doći nešto sjevernije.

Nakon Dubrovnika, Lastova, Visa i Splita nekad skandalozna pjevačica s partnerom Davidom Harbourom te dvije kćerkice iz prvog braka i bliskim prijateljima drvenim je jedrenjakom uplovila u Skradin.

Veselom društvu u razgledavanju okolice nije smetala ni velika vrućina, a za svaki slučaj pripremili su morsku opremu kako bi se mogli malo rashladiti.

Prije toga uživali su u ljepotama NP Krka te se oduševili našim slapovima koji zaista oduzimaju dah te nude ugodu, mir i hlad u vrijeme paklenih ljetnih vrućina.

Slavna crnka s glave ni ovoga puta nije skidala šiltericu s kvadratićima te je jasno dala do znanja da joj boravak u našoj zemlji zaista godi.

S dječicom se potom zaigrala u jednom od parkova, a vesele djevojčice Ethel Mary i Marnie Rose, koje Lily ima s bivšim suprugom Samom Cooperom, također su uživale.

  • +5
Lily Allen u Skradinu Izvor: Pixsell / Autor: Pixsell/PIXSELL