POHVALILA SE NA INSTAGRAMU

Britanska pjevačica Lily Allen ljetuje na krajnjem jugu Hrvatske

19.08.2020 u 00:17

Bionic
Reading

Problematična britanska pjevačica nedavno se tijekom ljetovanja na talijanskom otoku Capriju pohvalila kako je već godinu dana trijezna. Nakon kraćeg predaha, Lily Allen ponovno je na odmoru, ovoga puta na našoj obali

Da ljetuje na hrvatskoj strani Jadrana Lily je otkrila fotografijom s drvenog jedrenjaka snimljenom pred otokom Šipanom, a potom je s Nacionalnim parkom Mljet u pozadini odradila i sponzorske obveze.

View this post on Instagram

Q Smug RN I cant lie

A post shared by Putting the ‘is’ in Nuance (@lilyallen) on

Krstarenje krajnjim jugom Hrvatske nastavila je javljanjem iz uvale Zaklopatica na Lastovu, gdje je opalila selfie s jednom od svojih kćeri, a zatim se na drvenom moliću pohvalila kako je odlično sparila bijele sandale točkastog uzorka s haljinom istog uzorka koju potpisuje australski modni brend Zimmermann.

Tijekom ljetovanja u susjednoj Italiji Lilly se našalila kako je 'jedini problem kad putuješ sam malo prilika za fotografiranje', s čim na Jadranu ne bi trebala imati problema jer putuje s kćerima i dečkom Davidom Harbourom.

Kćeri Marine i Ethel Lily Allen je dobila u braku sa Samom Cooperom, koji je zapao u krizu kad se pjevačica nakon mirnog života na selu odlučila vratiti na glazbenu scenu.

Proslava godinu dana bez alkohola, kojom se Allen pohvalila na Instagramu krajem srpnja, nije prvi put da je pjevačica progovorila o svojim problemima s ovisnosti.

Poznato je da pati bipolarnog poremećaja, što je uz probleme u privatnom životu djelomično bio razlog njenog posrtanja u ovisnost o alkoholu i opijatima, iz kojeg se izvukla zahvaljujući novom dečku Davidu Harbouru, glumcu koji se proslavio ulogom u seriji 'Stranger Things' na Netflixu.